M Misafir Forum Okuru 14 Temmuz 2008 #3 Cevap: Sıfır Beden Kadınlar bana zayıfsın diyenler görsün ha ayy kendimi çok şişman hisettimm ama cidden iğrenç görünüyorlar üflesem uçacak gibiler paylaşımın için tşkler M.C 🙂
Cevap: Sıfır Beden Kadınlar bana zayıfsın diyenler görsün ha ayy kendimi çok şişman hisettimm ama cidden iğrenç görünüyorlar üflesem uçacak gibiler paylaşımın için tşkler M.C 🙂
M Monera Forum Okuru 14 Temmuz 2008 #4 Cevap: Sıfır Beden Kadınlar ayy gerçekten iğrenç böyle olmak için çaba sarfederler birde
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2008 #5 Cevap: Sıfır Beden Kadınlar berbat bi durum ıy ınsan bakınca korkuo ya
zeynep52 Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #6 Cevap: Sıfır Beden Kadınlar ALLAH`ımmm bu ne nassı bi mantık hiç mi basiret yok bunlarda.amanııın şeytan kulağına kurşun ALLAH`IM sakındırsın
Cevap: Sıfır Beden Kadınlar ALLAH`ımmm bu ne nassı bi mantık hiç mi basiret yok bunlarda.amanııın şeytan kulağına kurşun ALLAH`IM sakındırsın
aSqimSin Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #7 Cevap: Sıfır Beden Kadınlar ya bu ne yaaa ne diyim ben bunlar 0 beden bile değiller kiii. çok kötü görünüyorlar
Cevap: Sıfır Beden Kadınlar ya bu ne yaaa ne diyim ben bunlar 0 beden bile değiller kiii. çok kötü görünüyorlar
*jellibon* Daimi Üye Üye 20 Temmuz 2008 #8 Cevap: Sıfır Beden Kadınlar çok kötü duruyorlar yaaa berbatlarrr
UzakMavi Yeni Üye Üye 20 Temmuz 2008 #9 Cevap: Sıfır Beden Kadınlar mankenlikmi yapıo bunlar 😀 😀 😀 ıyhh yaa 😀 saol paylaşım içn
dort_yapraklı_yonca Yeni Üye Üye 20 Temmuz 2008 #10 Cevap: Sıfır Beden Kadınlar acaba aramızda para toplayıp yardım mı etsek bunlara gariplerin yicek ekmekleri yok galiba baksanıza
Cevap: Sıfır Beden Kadınlar acaba aramızda para toplayıp yardım mı etsek bunlara gariplerin yicek ekmekleri yok galiba baksanıza