evet hanımlar ben bütüün gün evdeyim eşim çalışmama da izin vermiyor çocuğumda yok ve sıkılmak için bol bol vaktim var dantel yapmak örgü örmek istemiyorum nasıl vaktimi geçireceğimi şaşırdım bana bir çare dostlar
hadi pratik bilgiler verin bana
evet hanımlar ben bütüün gün evdeyim eşim çalışmama da izin vermiyor çocuğumda yok ve sıkılmak için bol bol vaktim var dantel yapmak örgü örmek istemiyorum nasıl vaktimi geçireceğimi şaşırdım bana bir çare dostlar
hadi pratik bilgiler verin bana
canım böyle bir siteye üyesin ve sıkılyosun şaşırdım.a dan z ye herşey var paylaşabilecek inan ben kendi konularıma bakmaktan yetişemiyorum.tavsiye ederim tektel dolaş çok şey bulacaksın
canım böyle bir siteye üyesin ve sıkılyosun şaşırdım.a dan z ye herşey var paylaşabilecek inan ben kendi konularıma bakmaktan yetişemiyorum.tavsiye ederim tektel dolaş çok şey bulacaksın
şimdi canım annem olsaydı derdi ki sıkı can iyidir kolay kolay çıkmaz eger birde anne annem olsaydı daha kötü canım sıkılıyor deseydi biri yanında 'hımm senin canın koca mı istiyo'derdi😀ona göre can sıkıntısı kocasızlıktan geliyo😀canım kendi kendinin dostu ol ve kendi canını sıkma sevgilerimle
ben 15 yaşındayım ve evde acayip sıkıyorum anlatamam size annem bundan rahatsız oldu off dedi git dışarı çık dedi gez dedide gezcek arkadaşta yok 😀 ama bu siteyi bu yıl buldum 🙂 forumları okuyorum yardım ediyorlar bana konuşuyorum işte öğle sıkılma burada 🙂