sılam_nisa Hamiş Melek 8 Mart 2011 #1 sılamdan Yusufcuklu takılar!! yusufcuk kolyesi yusufcuk kolye Meleklerim; takı bayanın olmazsa olmazıdır.Benim takı yönünden en çok dikkatimi çeken motif yusufcuk motifli takılardır.Buyurun benim seçtiklerim burada;
yusufcuk kolyesi yusufcuk kolye Meleklerim; takı bayanın olmazsa olmazıdır.Benim takı yönünden en çok dikkatimi çeken motif yusufcuk motifli takılardır.Buyurun benim seçtiklerim burada;
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 8 Mart 2011 #3 Güzel ama ya bende cok beyeniyorum. Paylasim icin tesekkürler.
sılam_nisa Hamiş Melek 9 Mart 2011 #5 bettt' Alıntı: bi aralar çok modaydı herkesin boynunda yusufcuklar.. Genişletmek için tıkla ... bence modası devam ediyor canım yada ben sevdiğim için bana öyle geliyor 🙂 Cennet-ul Meva' Alıntı: Güzel ama ya bende cok beyeniyorum. Paylasim icin tesekkürler. Genişletmek için tıkla ... evet canım ya çok güzeller 😀 gamselim' Alıntı: işte budur diyorum başka da bişey demiyorum 🙂)) Genişletmek için tıkla ... canım daha güzelleri senin olsun ondan bir adet şuan boynumda var 🙂
bettt' Alıntı: bi aralar çok modaydı herkesin boynunda yusufcuklar.. Genişletmek için tıkla ... bence modası devam ediyor canım yada ben sevdiğim için bana öyle geliyor 🙂 Cennet-ul Meva' Alıntı: Güzel ama ya bende cok beyeniyorum. Paylasim icin tesekkürler. Genişletmek için tıkla ... evet canım ya çok güzeller 😀 gamselim' Alıntı: işte budur diyorum başka da bişey demiyorum 🙂)) Genişletmek için tıkla ... canım daha güzelleri senin olsun ondan bir adet şuan boynumda var 🙂