L *LavinyA* Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #1 şimdi susmalıyım... resimli yazılar.. aşk resimli yazılar facebook resimli yazılar facebook paylaş resim altı yazıları Zaten benim dünüm var zehir gibi . Zaman değilmiş gideni getiren.. Aslında zamanmış var olanı götüren..! ...ŞİMDİ İSE İÇİM HÜZÜN DENİZİ... Şimdi susmalıyım ..!!!
aşk resimli yazılar facebook resimli yazılar facebook paylaş resim altı yazıları Zaten benim dünüm var zehir gibi . Zaman değilmiş gideni getiren.. Aslında zamanmış var olanı götüren..! ...ŞİMDİ İSE İÇİM HÜZÜN DENİZİ... Şimdi susmalıyım ..!!!
HaYaL Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2009 #2 Cevap: şimdi susmalıyım... resimli yazılar.. Paylaşım için teşekkürler
mermaids Yeni Üye Üye 2 Haziran 2009 #3 Cevap: şimdi susmalıyım... resimli yazılar.. guzeller tskler emegin icin
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 2 Haziran 2009 #4 Cevap: şimdi susmalıyım... resimli yazılar.. cok gzller canim , paylasim icin tskler 🙂 emegine saglik 🙂
Cevap: şimdi susmalıyım... resimli yazılar.. cok gzller canim , paylasim icin tskler 🙂 emegine saglik 🙂
magical Yeni Üye Üye 3 Haziran 2009 #5 Cevap: şimdi susmalıyım... resimli yazılar.. Paylaşım için tşkler. Bir şiir hastası olarak en çok bu bölümleri takip ediyorum :🙂)
Cevap: şimdi susmalıyım... resimli yazılar.. Paylaşım için tşkler. Bir şiir hastası olarak en çok bu bölümleri takip ediyorum :🙂)
su aydın Yeni Üye Üye 18 Haziran 2009 #6 Cevap: şimdi susmalıyım... resimli yazılar.. Zaman değilmiş gideni getiren.. Aslında zamanmış var olanı götüren..! çok doğru çokkk teşekkürler..
Cevap: şimdi susmalıyım... resimli yazılar.. Zaman değilmiş gideni getiren.. Aslında zamanmış var olanı götüren..! çok doğru çokkk teşekkürler..
juju Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #7 Cevap: şimdi susmalıyım... resimli yazılar.. emegine saglık zaten benim dünüm var zehir gibi...güzel söz
Cevap: şimdi susmalıyım... resimli yazılar.. emegine saglık zaten benim dünüm var zehir gibi...güzel söz
H hüznüm Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #8 Cevap: şimdi susmalıyım... resimli yazılar.. emegine saglik 🙂