HaYaL Daimi Üye Üye 22 Kasım 2010 #11 Canım sınavda başarılar eminim güzel geçecektir meraklanma sen.🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 22 Kasım 2010 #12 ßeLeN' Alıntı: biraz daha iyimisin kpss gülü 🙂 Genişletmek için tıkla ... sudembeyaz' Alıntı: canımm şulemmm ya Allah yardımcın olsunn inşallah emeklerinin karşılığını alırsınn Genişletmek için tıkla ... HaYaL' Alıntı: Canım sınavda başarılar eminim güzel geçecektir meraklanma sen.🙂 Genişletmek için tıkla ... Hepinize tşk ederim kızlar inş dualarınızla iyi geçer sınavım....İnş sonuç iyi gelir... bu arada belen Kpss Gülü'nü beğendim
ßeLeN' Alıntı: biraz daha iyimisin kpss gülü 🙂 Genişletmek için tıkla ... sudembeyaz' Alıntı: canımm şulemmm ya Allah yardımcın olsunn inşallah emeklerinin karşılığını alırsınn Genişletmek için tıkla ... HaYaL' Alıntı: Canım sınavda başarılar eminim güzel geçecektir meraklanma sen.🙂 Genişletmek için tıkla ... Hepinize tşk ederim kızlar inş dualarınızla iyi geçer sınavım....İnş sonuç iyi gelir... bu arada belen Kpss Gülü'nü beğendim
tuqqce Daimi Üye Üye 23 Kasım 2010 #14 Canım iyi düşün iyi olsun kendini strese sokma.Kazanacaksın inşallah hayırlısı olsun
Y yesim78 Yeni Üye Üye 23 Kasım 2010 #15 Allah yardımcın olsun canım.bende 31 ekımde girmiştim sınavlardan nefret ediyorum artık.yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.başarılı olman dileğiyle
Allah yardımcın olsun canım.bende 31 ekımde girmiştim sınavlardan nefret ediyorum artık.yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.başarılı olman dileğiyle
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 24 Kasım 2010 #16 ahh !!! bidenem canım benim allah yardımcın olsun canım benim bende gireceğim ben senin aksine cok rahatım her nedense hayatım dualarım seninle şulem öptüm seni kuzum ...
ahh !!! bidenem canım benim allah yardımcın olsun canım benim bende gireceğim ben senin aksine cok rahatım her nedense hayatım dualarım seninle şulem öptüm seni kuzum ...