Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kızçelerde öyle bir mantık var ki (yok demek daha doğru olurya neyse) en azından benimki adına öyle. Çeyizin en iyisini yaptığında bile tabi imkanlar dahilinde yorumu şu olmuşdu.Koca mı bekliyormuş hazırda 🙂🙂 Ben buna tabi o zaman fena bozulmuşdum ama çeyiz günü eşyaları görüpde ağzı bir karış açık kalıp birde akrabalarına benim aldığım eşyalarla hava atmaya kalkınca kıkır kıkır güldüm.Elini böyle koltuklara dokundurup kumaşıda iyiymiş aman şurasıda şöyle güzel oldu deyişi var görmeniz lazımdı.Allahıma şükürler olsun ki benim herşey dilimde.Kalbimi her zaman temiz tuttum ve eşimi kazandım eşimde beni.Bizim yan yana olduğumuzda tattığımız huzur çevremizde kimsede yok.

Mesai bitimine yaklaştık ya keyifler yerine geldi. Bu arada geçmiş olsun peri.Ben korkuyorum diş ağrısından da diş doktorlarından da. Aman benden uzakkk.

senin çeyizinin neresi azdı ya bende onu anlamıyorum benimkini görse ne derdi acaba kayınvaliden

senin çeyizin azmıymış sadece gülüyorum yani

Valla kızlar ben çeyizin az dediğine kızmazdım normalde, ama benim başımda babam yokken herşeyimi kendim yapmışım, annem babamın emekli maaşıyla hiçbişeyimi eksik bırakmamış bunları düşünmeden başkasının yaptıklarını bana övüp çeyiz az dedi ya çok içime oturdu, her fırsatta laf sokuyorum hiç kimseninde sesi çıkmıyor 🙂)
Eşimede söyledim böyle böyle dicem diye, de diyo 🙂)