Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Baksana şıpıdık fırsat bu fırsat senin şu kızçenin gümüşlüğündekilerin birazını parçalayıversinler temizliği kolay olur 🙂)

var ya bende yanlışlıkla takılıp düşsemmi elimde bir kaç parçayla
çokmu gaddarım ne

haklısın valla onlar gidince gene temizlik olcak ama millet gelir gelmez bakıcak temizmi pismi eskiden koltukların arkasına bişeylerini atar alırlarmış tozlumu diye bakarlarmış.

ya böyle birşeyin nasıl lafını yapıyolar anlamıyorum.
ayıp ya 🙁
Benim kızçede hiç çeyiz götürmeyeyim istiyodu.
onunkileri sıkıştırıcaz bi köşeye diye.
HİÇ Bişey alma hiç bişey getirme diyodu iki lafından birinde.
benimkileri kullanalım ben atmam hiç birini seninkileri saklarız madem falan diyodu 😕
kime saklıcaksam

heryerde var bi huzur kaçıran

Ay ya ne komik şeyler sinir bozucu ama komik yılbaşı akşamı annem artık yorulduğumu anlayınca ablama diyor kalkta kıza yardım et bizim kızçede küçük oğluna sahile yardım et çabuk diye 🙂

senin kısçenin diğer mevzu ne oldu canım ikna edebildiniz mi

Bende o an küplere binerim bişeyolunca sonra zaman geçince gülesim geliyor şimdi mesela dün akşam geldi aklıma ina gülmekten altıma yapıcam geliyor kaynım anne giyindim ya ben 🙂))

kayın diyince aklıma geldi
benim kaynım adaşım bir kızla tanışmış
cumartesi günü bize getirdi tanıştırmak icin aileden önce yengemi gör istedim diyo kıza
sonra da arıyo soruyo ne diosun baldem kız hakkında
dedim iyi güzel hoş hemen isteyelim

Bırak allah aşkına ya zihniyete bak.
Madem azsa destek olsaydı sana düğün zamanı köstek olacağına.
Kendi evini baştan yaptırdı okadar sıkışıklıkta.

Eşlerimizin desteği olmasa herşey çok daha zor olurdu kesinlikle. Bende şükürler olsun ki eşimle her derdimi paylaşabiliyorum kızçe dahil. Ve yanımda olduğunu her zaman belli ediyor.

senin kısçenin diğer mevzu ne oldu canım ikna edebildiniz mi

Şuan pek gündemde yok canım, büyük kaynım hariç herkes resti çekti, kendi bilir artık...

Bırak allah aşkına ya zihniyete bak.
Madem azsa destek olsaydı sana düğün zamanı köstek olacağına.
Kendi evini baştan yaptırdı okadar sıkışıklıkta.

Aman yaptırdıda noldu oğulları şimdi kızıp duruyor ona.
Tebi banada konuşma hakkı doğdu, nişanlıyken nasıl susmuşum hayret ediyorum yaa, Rabbim öyle büyükki, nişanlıyken bana yaptıklarını oğlunun gözleri önüne bir bir döktü, şuan hiçbir söylediğime karşılık vermiyor eşim...

kızlar mesaim bitti hepinize iyi akşamlar diliyorum 🙂

Görüşürüz canımcım...

Eşlerimizin desteği olmasa herşey çok daha zor olurdu kesinlikle. Bende şükürler olsun ki eşimle her derdimi paylaşabiliyorum kızçe dahil. Ve yanımda olduğunu her zaman belli ediyor.

Ayynen canım, nişanlılık zaman kaybıymış diyorumya hep...
Allah'tan anlayışlı eşlerimiz var, inşaAllah hep böyle devam eder...

iki adaş elti olucak he
kızçe dicekki ahh büyük kızçemmm senin kıymetini bilemedim ha