Baksana şıpıdık fırsat bu fırsat senin şu kızçenin gümüşlüğündekilerin birazını parçalayıversinler temizliği kolay olur 🙂)
var ya bende yanlışlıkla takılıp düşsemmi elimde bir kaç parçayla
çokmu gaddarım ne
canım bence hiç kasma kendini üstünden temizle gitsin çünkü o kadar insan gelip gittikten sonra yaptığın temizliğe yanacaksın .benm evim mahvolmuştu resmen.ayakkabılarıyla girenler,yerlere dökülenler saçılanlar deli olmuştum resmen
haklısın valla onlar gidince gene temizlik olcak ama millet gelir gelmez bakıcak temizmi pismi eskiden koltukların arkasına bişeylerini atar alırlarmış tozlumu diye bakarlarmış.
Valla ben kızçenin yanında daha çok laf söylerim.
Birgün telefonda annesiyle konuşuyor, işte annemin aldığı şekerlik kötüymüş falan filan sinir olmuştum o zaman.
Bağırarak dedimki, ben onu aldım madem beğenmiyorsunuz siz daha iyisini alsaydınız ve ikisinden de çıt çıkmadı.
Annemin aldığı hiçbişeye laf söylettirmem.
Şimdi İstanbul'a nasıl olsa gelinin çeyizini görmeye gidicez,umarım bizim kızçede olur orada, dicemki benim çeyize az dediniz ama övdüğünüz gelinin çeyizi benimkinden fazla değil...
ya böyle birşeyin nasıl lafını yapıyolar anlamıyorum.
ayıp ya 🙁
Benim kızçede hiç çeyiz götürmeyeyim istiyodu.
onunkileri sıkıştırıcaz bi köşeye diye.
HİÇ Bişey alma hiç bişey getirme diyodu iki lafından birinde.
benimkileri kullanalım ben atmam hiç birini seninkileri saklarız madem falan diyodu 😕
kime saklıcaksam
ya geçenlerde kayınvalidemin doğum günüydü.eşime dedim ki pasta almayalım ben evde yapayım.aa daha iyi olur falan dedi. neyse kızçenin istediği bişi vardı hediye olarakta onu aldık gittik çok mutlu oldu.öte yandan görümcem ya biz birgüne dedik uğraşma diye ama illa ben yapıcam pastayı dedi diyor (konuşmuışluğumuz da yok he)pastayı yapan ben ,servisi yapan ben sinir oluyorum benim akıllı kocamda hiç beni savunmuyor.Allahtan kızçe ne iş buyurur ne bişi işter benden benim çayımı bile kalkar doldurur gocunmadan siz kızçelerden şikayetçi ben görümceden pöööööööf 😛 😛
heryerde var bi huzur kaçıran
Ay ya ne komik şeyler sinir bozucu ama komik yılbaşı akşamı annem artık yorulduğumu anlayınca ablama diyor kalkta kıza yardım et bizim kızçede küçük oğluna sahile yardım et çabuk diye 🙂