günaydın menekşe
yılbaşı şükür ailelerle geçti yorulsamda bir arada olmaktan dolayı yorgunluğumu alttan aldım 🙂)) yep yeni yıla girdik iyiyidi siz neler yapınız nasıl geçti
looo niki sen benim yazdıklarımı dikkate almıyorsun anlattım ya önceki sayfalarda tartıldım da öyleydi herhalde yanlıştı cuma düzelticem yoksa 20 günde 3,5 kilo mehmet öz veremez
benim banyoda ki musluklar çil çil oldu klozetin basma yeri metlsimsi oda çil çil
neden öyle paslanmış gibi siliyorum bir saat sonra yine nemden mi neden
ya bütün anormalikler benimi buluyor adi mi alınmış acaba buharmı yapıyor pas sökücü döküyorum ellerim bile parçalandı hala inatla geçmiyor takıntı yaptım sabah akşam siliyorum sinie oldum ama
kullandığın kimyasallardan oluyor canım biz sadece marcın kreç sökücüsünü öneriyoruz ve temizlik malzemesi ile olan kararma garanti kapsamına da girmiyor o yüzden ben sataken tembihliyoruz marcın kireç sçkücüsünden başka kimyasal kullanmayın diye
benim banyoda ki musluklar çil çil oldu klozetin basma yeri metlsimsi oda çil çil
ya bütün anormalikler benimi buluyor adi mi alınmış acaba buharmı yapıyor pas sökücü döküyorum ellerim bile parçalandı hala inatla geçmiyor takıntı yaptım sabah akşam siliyorum sinie oldum ama
looo niki sen benim yazdıklarımı dikkate almıyorsun anlattım ya önceki sayfalarda tartıldım da öyleydi herhalde yanlıştı cuma düzelticem yoksa 20 günde 3,5 kilo mehmet öz veremez