Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Perim dikkat et kendine 🙂)

Ben seviyorum sarı saçı ya ayyy eski nişanlım boyatmıyordu bana neymiş dikkat çekiyormuşum 1.5 sene hiç saçımı boyamadan durdum ya agzım dilim baglanmış 🙂)şimdiii resmen esaretten sonraki günlerimin tadını çıkarıorum bugün mesela saçımı köpükledim bir de at kuyrugu yaptım ama eger koyu renk olsaydı saçım ya maşa ya da düzleştirici yapardım 🙂

Ben sana göre tam twetty oldum sanırım 🙂benimki bal köpügü olarak geçiyor ama senin saçın daha koyu sanırım

benimki daha koyuda aralara sarı balyaj attı.bende beğendim eşimde beğendi biçok kişi beğendi ama iş yerinde salak bir adam var demez mi bence hiç güzel olmamışsın eşinde senden sıkıldığı için beğenmiş
sizin beğenip beğenmemeniz önemli değil.ama bu ilerden anlıyorsunuz tecrübelisiniz galiba hanımdan sıkılma konusunda çok iyi biliorsunuz dedim. adam dondu kaldı saf bi lafı sölerken kendi hanımına bak önce dimi.

ben dün kurufasulye yaptım bugün için
dün akşam baya yoruldum ya çorba yap, köfte, salata, mantar dolma yaptım fırında, bugünde evi süpürücem gidince
bitmiyor maraton

neden hepsini bi gecede yaptın misafir falan mı geliyo baldem

kıymayı az çıkarmışım köfteden 6 tane cıktı eşim doymaz diye mantarları doldurdum
hergün çorba istiyor mecbur corba yaptm
dedim madem mutfaktayım fasulyeyi yapayım
buzlukta haşlanmış fasulyem vardı biraz bi de onları yaptım
20:30 da oturdum totomun üstüne
sonra da uyuyakaldım

ben dün kurufasulye yaptım bugün için
dün akşam baya yoruldum ya çorba yap, köfte, salata, mantar dolma yaptım fırında, bugünde evi süpürücem gidince
bitmiyor maraton

ya annemden 9 da evdeydik ben mutfağa yöneldim yemek koyutyorum ya eşime saklama kaplarını maknaa felan yerleştirmek için eşim de alt kata inmişti gelir gelemz buzluğu açtı kıyma çıkarıyor yarın için köfte bende yeşilmerimek ve dolma yapacaktım sinirlendim bıraktım dokunmadım bile ya sanane ben ne yaparsam onu yicen 🙂 üstelik iş yerinde arkadaşlarıyla köfte yemişler sonra dedim sen bugün yemiştin üst üste yiyebilcekmisin canın çektiyse yapayım sonra tekrar dolaba koydu 🙂

bir plan program yapıyorum otur yani karışma kadın işine fırçaladım güzelce bugünde yemek koymadım ohhhhhhhhh aç kalsın

zaten yorgun hargın soğuk evde uğraşmak çok zor insanın canı istemiyor birde üstüne üsün sipariş veriyor hiç gelemediğim şeylerden

maşallah bir haftalık yemek çıkmış baldem ya ben anca annemde yedim geldim 2 makina ara renk ve renkililerı yıkayıp astım sadecee

oha be söylenecek laf mı ne zevzek insanlar ya tövbe tövbe ben yeni imajını görmedim canım