tesadüf eklerim birazdan bura özel albümle cnm gerçekten zevzek
ama kendi karısıda devamlı saç rengi değiştiiro üselik ayıtır sölemesi azcık kadın gibi dedikoducu boşboğaz acayip bir adam erkek ağırlığı yok cıvık yani beklenir o salaktan
ya annemden 9 da evdeydik ben mutfağa yöneldim yemek koyutyorum ya eşime saklama kaplarını maknaa felan yerleştirmek için eşim de alt kata inmişti gelir gelemz buzluğu açtı kıyma çıkarıyor yarın için köfte bende yeşilmerimek ve dolma yapacaktım sinirlendim bıraktım dokunmadım bile ya sanane ben ne yaparsam onu yicen 🙂 üstelik iş yerinde arkadaşlarıyla köfte yemişler sonra dedim sen bugün yemiştin üst üste yiyebilcekmisin canın çektiyse yapayım sonra tekrar dolaba koydu 🙂
bir plan program yapıyorum otur yani karışma kadın işine fırçaladım güzelce bugünde yemek koymadım ohhhhhhhhh aç kalsın
zaten yorgun hargın soğuk evde uğraşmak çok zor insanın canı istemiyor birde üstüne üsün sipariş veriyor hiç gelemediğim şeylerden
maşallah bir haftalık yemek çıkmış baldem ya ben anca annemde yedim geldim 2 makina ara renk ve renkililerı yıkayıp astım sadecee
Ay esen ben olsam adamcağızın suratına alycı bir tebessümle kayde almadığımı gösterirdim sanane loo sen git karına karış kıskandı bak gör eşininki nide senin gibi boyamasını isticek
olur mu sahilim ya, mantar dolması cok güzel olmuş diye diye
2 tane bıraktı sadece köfteler bitti
sadece kurufasulye kaldı
valla yarın ya kızçeye giderim ya da anneme öbür gün de diğerine
sadece kurufasulye kaldı
sadece kurufasulye kaldı