Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

beyaz peynir ve kaşarla dolduruyorum kızlar mantar'ı
sonra üzerine zeytinyağ ve pul biber gezdiriyorum veya sarımsaklı yoğurt

Ay esen ben olsam adamcağızın suratına alycı bir tebessümle kayde almadığımı gösterirdim sanane loo sen git karına karış kıskandı bak gör eşininki nide senin gibi boyamasını isticek

ay evet bencede.
zaten burdakiler ay nerde boyattın bende böle boyatıcam demez mi haha hele bir bayan ar kayfe yapıom öle yapıo başka boyuyom öle yapıo şimdide böle boyucam dio.
hepimiz aynı renkte gezicez galiba
ekledim özel albüme mini bir resim

beyaz peynir ve kaşarla dolduruyorum kızlar mantar'ı
sonra üzerine zeytinyağ ve pul biber gezdiriyorum veya sarımsaklı yoğurt

bende içlerine tereyağ koyup rendelenmiş kaşar peyniri ile doldurup güveçlere koyuyorum üzerinede toz kırmızı biber gezdiriyorum süper birşey oluyor seninkinide deneeyceğim canım

nasıl oyuyonuz o mantarları yahu 😀
benim canım yağda kızarmıs istedi şimdi ımm..bugun pazarda var alsammı acep

nasıl oyuyonuz o mantarları yahu 😀
benim canım yağda kızarmıs istedi şimdi ımm..bugun pazarda var alsammı acep

mantarın sapı var ya kuzum onu çıkarınca oyulmuş oluyor😀
yağda kızarmış da güzel oluyor
eğer kavuracaksan veya kızartıcaksan kücüklerinden seç ama dolmasını yapcaksan büyüklerinden seç adaş

tmmm adaşımmmmmmm eğer pazarcı seçtirirse..ordada bi kavga çıkarıyım akşam akşam..

tmmm adaşımmmmmmm eğer pazarcı seçtirirse..ordada bi kavga çıkarıyım akşam akşam..

geçende bankaya gittim adaş, güvenlikçiye diyorum ki haluk beyle görüşücem ama numara cekmem gerekir mi? güvenlikçi; burda haluk bey diye biri yok hanımefendi
ben; olmaz mı canım, daha on dakika önce mailleştik şubede olduğunu söyledi
güvenlikçi; hanımefendi burda haluk bey diye biri yok
ben: Allah Allah nasıl olmaz? ben bir içeriye girip bakayım tanıyorum sonuçta haulk beyi
güvenlikçi; peki bende size eşlik edeyim
ben: aha işte karşıda oturuyo
güvenlikçi: hanfendi onun adı haluk değil hakan

artık şubenin önünden geçmeye untanıyorum ya😀