P peeeh Yeni Üye Üye 3 Ocak 2012 #10.392 esennruzgar' Alıntı: eşim isticekti baldem gidicekmiş bugn evet tatlım 4 kilo aldım 🙂 çok tşek.ederim Genişletmek için tıkla ... sakın verme tatlım çok güzel olmuşsun böyle yanaklar dolunca 🙂 bu arada senin blogun linkini atsana bana 🙂
esennruzgar' Alıntı: eşim isticekti baldem gidicekmiş bugn evet tatlım 4 kilo aldım 🙂 çok tşek.ederim Genişletmek için tıkla ... sakın verme tatlım çok güzel olmuşsun böyle yanaklar dolunca 🙂 bu arada senin blogun linkini atsana bana 🙂
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 3 Ocak 2012 #10.393 Bizimkiler Baskül ailesi Asmalı Konak Yılan Hikayesi Üvey Baba-Lamia 🙁 Küçük Besleme
esennruzgar Yeni Üye Üye 3 Ocak 2012 #10.394 baldem' Alıntı: unutamadığım dizilerin başında çemberimde gül oya sonra bizimkiler ferhunde hanım'ın kızları bir istanbul masalı aliye😕 asmalı konak rosalinda Genişletmek için tıkla ... off bir türlü çıkamıorum ya benimde rosalinda şu yüzü yanan kadınındı dimi asmalı konağı kıyıdan köşeden izledim aliye süperdi bizimkiler çeberimde gül oya off ertesi güne kadar ağlardım o diziden sonra haydi kaçtım artık
baldem' Alıntı: unutamadığım dizilerin başında çemberimde gül oya sonra bizimkiler ferhunde hanım'ın kızları bir istanbul masalı aliye😕 asmalı konak rosalinda Genişletmek için tıkla ... off bir türlü çıkamıorum ya benimde rosalinda şu yüzü yanan kadınındı dimi asmalı konağı kıyıdan köşeden izledim aliye süperdi bizimkiler çeberimde gül oya off ertesi güne kadar ağlardım o diziden sonra haydi kaçtım artık
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 3 Ocak 2012 #10.395 Ruhsar vardı. Ortaokuldamıydım neydim okuldan gelip izlerdim
esennruzgar Yeni Üye Üye 3 Ocak 2012 #10.396 SUPERİSİ1688' Alıntı: sakın verme tatlım çok güzel olmuşsun böyle yanaklar dolunca 🙂 bu arada senin blogun linkini atsana bana 🙂 Genişletmek için tıkla ... oyyy sağol cnm benim çok teşk.ler hemen gönderiyorum tatlım
SUPERİSİ1688' Alıntı: sakın verme tatlım çok güzel olmuşsun böyle yanaklar dolunca 🙂 bu arada senin blogun linkini atsana bana 🙂 Genişletmek için tıkla ... oyyy sağol cnm benim çok teşk.ler hemen gönderiyorum tatlım
M mormenekşem Forum Okuru 3 Ocak 2012 #10.398 baldem' Alıntı: unutamadığım dizilerin başında çemberimde gül oya sonra bizimkiler ferhunde hanım'ın kızları bir istanbul masalı aliye😕 asmalı konak rosalinda Genişletmek için tıkla ... rosalindanın sevgilisinin adı fernando hoze altemiyano del kastiyo idi unutmamışım be amma izlerdim bide vahşi güzeli çok izliyodum ben çemberimde gül oya bizimkiler asmalı konak mahallenin muhtarları 😀 yaprak dökümü bide aşk-ı memnuyu çok izlerdim ben yaaa
baldem' Alıntı: unutamadığım dizilerin başında çemberimde gül oya sonra bizimkiler ferhunde hanım'ın kızları bir istanbul masalı aliye😕 asmalı konak rosalinda Genişletmek için tıkla ... rosalindanın sevgilisinin adı fernando hoze altemiyano del kastiyo idi unutmamışım be amma izlerdim bide vahşi güzeli çok izliyodum ben çemberimde gül oya bizimkiler asmalı konak mahallenin muhtarları 😀 yaprak dökümü bide aşk-ı memnuyu çok izlerdim ben yaaa
M mormenekşem Forum Okuru 3 Ocak 2012 #10.399 hee ikinci bahar bide hatırla sevgiliyi de çok severdim valla hiç kaçırmazdım
C cikletimnerde Forum Okuru 3 Ocak 2012 #10.400 ŞIPIDIK' Alıntı: Bizimkiler Baskül ailesi Asmalı Konak Yılan Hikayesi Üvey Baba-Lamia 🙁 Küçük Besleme Genişletmek için tıkla ... hah kız acılarla büyüdüm diyo resmen
ŞIPIDIK' Alıntı: Bizimkiler Baskül ailesi Asmalı Konak Yılan Hikayesi Üvey Baba-Lamia 🙁 Küçük Besleme Genişletmek için tıkla ... hah kız acılarla büyüdüm diyo resmen