Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar size bişi itiraf edicem.. luz claritada hizmetçinin aşık oldugu adama aşıktım bende.. atlas haritasında mexiko city işaretlerdim kalp içinde..ilerde büyük paralar kazanıp bu ülkeye gidicem diyodm..
Kız ciklet koptummm Dizilerin çoğunu saymışsınız zati kızçeler. Benim hiç unutamadığım film tidir. Ailecenek oturduk izliyoruz ben orta iki deydim galiba,öncesinde sınıftakiler bahsediyordu. Sadece öpüşme sahnesi bile çok açık geliyordu o zamanlar. Gözlerimizi kapardık kardeşimle parmaklarımızın arasından bakardık ama🙂 Hele hiç unutmam pencereye yansıması geliyorya tv nin ben ordan izlerdim. Orta sondaydım yine heralde tv de verildi yine.Herkes uyumuş sonuna kadar ilk kez tek izlemiştim. Yatağa yattım hüngür hüngür saatlerce ağlamışdım ben olsam bırakmazdım sevdiceğimi diye😀 O zamanlar tabi platonik aşığım hey gidi heyyy bee

kızlar hadi kırdıgımız potları anlatalım ben başlıyorumm..
birgün iş telefonunda karsımdaki beyle teli kapatmak üzere heycanmı panik mi ne dersin daha ilk günlerdi çünkü
adama iyi günler yada kolay gelsin cümleleri deyip teli kapatıcakken
adama heyecandan iyko iyko iyko (iyigünler kolay gelsin cümlelerinde hangisini kullanıcagımı şaşırmıstım..) dedim abartmıyorum baya uzadı gitti bu aklıma geldikçe gülmekten yerlere yatıyorum