Ayy çok şükür öyle bişeyimiz olmadı yakalanmak adına
ama annem gıxıklığına şurana bieşy olmuş dudağın da bişey çıkmış felan diyip saf ayağına getirdi beni ama hiç bişeyim olmazdı
Biz malum uzaktık eşim bizde kalıyordu, film falan izliyorduk beraber, saolsun annemde anlayışıydı.
Ayy ev yerleştirmeye geldiğimizde ilk gün nerede yatacağımızı düşünürken kayınvalidem anneme dediki ......... Hanım çocukları berabermi yatırsak?
Benim gözler dışarı çıkacaktı şaşkınlıktan, annemde hayır öyle şey olurmu dedi 🙂)
Biz malum uzaktık eşim bizde kalıyordu, film falan izliyorduk beraber, saolsun annemde anlayışıydı.
Ayy ev yerleştirmeye geldiğimizde ilk gün nerede yatacağımızı düşünürken kayınvalidem anneme dediki ......... Hanım çocukları berabermi yatırsak?
Benim gözler dışarı çıkacaktı şaşkınlıktan, annemde hayır öyle şey olurmu dedi 🙂)
Ciddi demişti kız 🙂)
Annemde o günden sonra nişanlımla hiç yalnız bırakmadı beni, duşa girdi o zaman bile yanında durmuştum, yalnız bırakmamıştı onlarla 🙂)
Valla şıpı artık tekme fırlatmıştır hiç öyle şeylere gelemez çünkü
iyi dingonun ahırı değil yani anahtarı tak pat gir ben bile açık olan kapıya vuruyorum ki o dalıyor mal gibi