Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tesadüf sen hıc anlatmıom yaa haydı anat anlat

kızlarr bn iki gun once barbunya yaptım ılk defa suyunu suzdurmöedım sancı yaptı bnaa cok kotu dunde eşim oyle olmuştu

Nişanlımla geçen sene karda yürüyoruz tabi benim botların altı paten gibi kakyıyor.
Bende yapışmışım koluna adamın, oda ayağı kaymıyor diye rahat rahat yürüyor tabi.
Tam kaldırıma çıkıcaz benim ayak bi kaydı, nişanlımın ayaklarına çarptı, ben yan düştüm oda üstüme düştü, ben gülmeye başladım.
Nişanlımda şaşkın etrafa bakıyor, bitane amcada koşuyor karşıdan kaldırmak için, baktım kalkacağı yok uyardım artık.
Eve gidene kadar gülmüştüm, oda nasıl olduğunu çözmeye çalışıyordu, hala dalga geçerim onunla yerler buz olunca 🙂)

Süpersiniz kızlar hepsini tek tek okudumm ve koptummm iş ile ilgili alakam kalmadı Bizde birgün kocişimle film aldık evde oturduk film izliyoruz,nişanlıyız. Annem evde,sonra babam geldi hanım düğüne gidiyoruz dedi. Bende eşime dedim haydi bizde çıkalım sahile inelim. Sonra annem babamı köşeye çekti ve karar açıklandı biz evde kalıp filmi izlemeye devam edecekdik. Ben şok oldum tabi bir yandan da utandım.Baş başa kalıcaz ve babam izin veriyor. Neyse annemler çıktılar,çıktıkları gibi ben bütün pencereleri açtım. Sevdiceğim bir koltukta ben diğerinde aramızda baya bir mesafe var.Elimi tutmasına bile izin vermedim.Ya annemler birden gelirde yanlış anlarlarsa diye. Canımıniçi baktı ben telaş yapıyorum ben kalkdım mutfaga gittim vs hep içerde tek oturdu bekledi beni. Sonra annemle babam geldi bütün pencereler açık🙂 Annem nasıl gülüyor kızım damadımı üşüteceksin ne yapıyorsun sen diye🙂

bnde nişanmdan bır gün önce eşimle yürüyoz cok genış ve düz bir kaldırımda eşim dedi elimi tut bnde olmaz biz sennle nişanlanmadık daha dedim o günde yeni aldım tulumu giymiştim 2 dk geçmedi kızlar ben o koca kaldırmda kafa üstü uçtum ilk olarak gözlüğüm dedi eşim getirdi gözlüğümü baktım bir şey olmamış sonra eşime bileğim çıktı dedim bnı hemenmarkete soktu bozdolabndan soguk kasarı bastırdı ben bırseyler yaptı yerını getırdı kemıgı ama bn o gece agrıdan duramamstm ya halader burası senn kaldırım dıe

nierscm bnde dıkkt ederdm asla başbaşa kalmadık hep yanmda mınık kardesm vardı bız öyle yetiştik şimdiki genclern maşallhı vr bn annemle bıle konuşmadm hıc düğünden sonra bna hiçmi bir şey anlatmadıklar sana dedı okdr cahildim birde düğün öncesi atıp tuutodum korkmuom güsel olak utanmıom şöyle böyle şimdi şimdi aştm kendımı