Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ben 8 e doğru evdeydim 🙁 ben gidene kadar eşim çarşafları değiştirmiş,evi süpürmüş ,kirlileri toplamış...dedim niye yapıyorsun ben yapardım sen geç geliyorsun zaten üzülüyorum bu duruma dedi...kıyamam ben ona yavrum...ee nohut yandığı içinde 😛 😛 bende tavuk kızarttık iki dkda sonra duş aldım yattım

bende eve gittim kızçe hasta gibi olmuş bsaktım çıktım biraz yemek koydu ben onu yedim eşimede fasuylye ayırmış seviyor diye çamaşırları katladım wcleri yıkadım dolma doldurdum ve yoruldum fox da bir flm vardı prensesin bilmem neyi ona baktım
eşim geldi azıcık meyve suyu felan yanına bişeyler almış ondan atıştırıp yatıştık

kelebeğim
patates ve brokoliyi biraz haşlıyorsun
sonra beşamel sos yaparmış gibi tereyağını eritiyorsun veya sıvıyağ
biraz sarımsak doğrayıp kavuruorsun sonra unu ekleyip brokolinin suyunu ekleyip çırpıyorsun biraz krema ekliyorsun tuz karabiber biraz da musakt cevizi ekliyorum
sonra sosu patates ve brokolinin üzerine döküp doğru fırına çıkmasına yakın da kaşar biraz

bunu yapa yapa eşime sonunda brokoliyi sevdirttim

benim şuan habersiz misafirim gelse elim ayağıma dolaşır kara kara düşünürdüm ne yapsam diye bir sürü tarif çıkardım ama kitlenirim muhtemelen

nasıl yanıyor kelebek düdüklüde buharda zaten suyu çok çekmiyor ki
ben hiç bişey yakmadım özellkile az koyuyorum suyunu çünkü buharda pişiyor ya