Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benim derindoruncuda pek birşeyim yok ya genelde et türü şeyler hiç hazırladığım şeyler yok öyle pratik yapacaktım ama düğün meyva sebzenin bitişine denk geldi tarih koşturmaktan onuda ayarlayamadım🙁 kocaman dolabım var anca yaz ayında dolar o dolap şimdi bomboş geliyor gözüme xxl dolap🙁

Geriden takip ediyorum 🙂
Ben dün eve gittim dışardan yemek söledik, yedik. Eşimi işe uğurladım.
Ebeveyin banyosuna girdim temizledim bol bol çamaşır suyu kullandım 🙂
Bide kombi bozuktu bizim bi süredir. Soğuk sularla uğraştım. Zaten grip oluyodum tam oldum. burnum tutmuyo hapşırıyorum 🙁
bUGÜnde eve gidince perdeleri yıkıcam. Büyük banyoyla küçük tuvaleti yıkarım.
Kombi yapılıcak petekleri temizlicekler.
Mutfak dolaplarını temizlerim bide geç olmazsa. Eşimde izinli koltukları yıkıcak.
Çok iç var ya.
Cumaya sadece silip süpürme işini bırakıcam. Cumartesiye hiç iş bırakmak istemiyorum.

inşallah canım olursa sana hangi alacartlarda yiyeceğini falan anlatırız baldemle.
hakkından hayırlısı olsun gönlüne göre olsun herşey.

bana katılır mısın bilmiyorum huzur ama fransız restoranını hiç beğenmedik biz
bizim sıralamamız italyan, kebabistan, ege mutfağı (taverna), meksika restoranı, ana restoran 😀 fransıza gittiğimiz gün keşke açık büfede yeseydik demiştik hatta

ay bana lazım xl dolap alırken orda gözümüe büyük göründü evde bir minik geldi anlatamam
ya nasıl bir psikolojideydim düşünüyorum sakin kafayla hiç birşeyimi almamışım

evde hasta var gelen giden adım atıyorum babam misafir geldi annenin bel itututu erken gel kaç kez bakmadan çıkıp döndüm eve allahım bunada şükür bir rahat aldığım kap kaşık olayıydı telaşesiz rahat rahat