Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Bende sadece tamam aşkm yazdım.
Zaten gitcemiz ne belli hava yağmurlu olursa ben biyere gitmem dedi
bende iyi düğünü yapar oturuuz dedim
uzun bi süre yazmadım oda sinirden uyudunmu yazmış 🙂 böyle gülmüş bide

işte öyle kızlar ya kızdırmak için öle dedi hava yağmurlu olursa gitmem dedi bilmiyorum
kızdım çok
o yüzden hayal falan kurmak istemiyorum hiç
heves falan kalmadı

kızlar 2 gün önce burdaki olaydan bahsetmiştim ya o akşam üstü patron geldi günde2 saatinizi ayırıp birgüne eğitim vereceksiniz,cuma gününe kadar hazır olacak dedi.yarım ağızla tamam dediler.neyse sonra dün o bahsettiğim kız bana bir sürü iş verdi yapmam için ama nasıl yapılacağını nerden yapılacağını göstermedi.yanıma geliyor nerden giriş yapıcam diyorum işte ordan diyor sadece parmağıyla bile göstermiyor.arıyorum mesela bu nasıl diye ya tamam yapma boşver kalsın şeklinde cevaplar veriyor bana ya nasıl uyuz oldum anlatamam.dün eşime anlattım o da diyor ki işi ona öyle mi öğretmişler.konuşacaksın patronunla yoksa senle kavga ederim dedi bana.bugün toplantı var toplantıdan önce konuşsam mı diye düşünüyorum.yani şikayet anlamında deilde.çok yoğun bana iş veriyor ama ne takip edebiliyor bittikten sonra ne de nasıl yapılacağını gösterebiliyor falan desem mi acaba akıl verin bana bakalım bi kızlar.konuşursam ters mi teper karar veremedim.
he bide dün patron geldiğindede ben birgüne bunları yaptırdım falan dedi.çok yardımcı oluyormuş gibi.

canım bi otel için birbirinizi üzmeyin
çünkü o anın büyüsü otelle alakalı olmuyo inan
birbirine kavuşmuş olmanın başbaşa olmanın verdği mutluluk bambaşka bulunduğun yeri düşünmüyosun o an
bizim gittiğimiz otel öyle çok lüks bi otel falan değildi
ama herşey güzeldi gene de çok takılmadık yani çk mu güzel değil mi
o zaman biraz maddiyatı da düşünüyosun çünkü
daha yeni düğünden çıkıyosun o kadar para harcamak istemiyosun bizim öyle olmuştu yani
o yüzden biz maddi olarakta bize uyan bi yeri tercih etmiştik
iyiki öyle yapmışız biz çok memnun ayrıldık

birgün bence kıza mail at deki
ben daha önce bir çok yerde çalıştım ama her ortam ve işleyiş farklı
yeni birşeyler öğrenmek ve burda siznle çalışmak güzel
desteklerinden dolayı ve ilginden dolayı tşk et
sonra takıdığım yerde danışabilceğim iş arkadaşı olması güzel felan desen

çokmu ypay olur acaba çünkü bende birine bişey öğretmek göstermek zevk verir anlaşılan kız bozulmuş acaba evlenip gidecek de mi korkuyr bir endişesi var
yada takıntılı kompleksli çekemiyor

canım ya belki ayarlayacağı yer güzeldir.
siz başbaşa olduktan sonra gerisi önemli değil.

canım konuşucaksan hepsi varken toplantı esnasında konuşabilirsin.
sen yenisin tek patronla bire bir konuşurken belki istemediğin bir pozisyona düşebilirsin.

tatlım otele takılmadım ya inan bana
hava yağmurlu olursa hiçbiyere gitmem dedi
böyle mi söylenir yanii
dedim kasımda giden arkadaşlar var
havanın nasıl olcağını biliyonmu ddi yani deseki aşkım hava kötü olursa buralarda takılırız sonra bakarız dese yine kızmazdım

sizin düğün kasımdamıydı
bizimki mayıstı mesela biz alanya ya gitmiştik orda da birgün yağmurlu geçti güneyde olsa sıcaktan kavrulmuyodu yani
ama o yağmurlu günde otelde aktiviteler vardı orda geçirdik sonra yağmur dinince çıktık gezilcek yerleri gezdik
alanyaya gidemesekte bozcaadaya gidicektik sonuçta orası mayısta zaten soğuk olucaktı ama
önemli olan balayının özel geçmesi farklı bişeyler yapmak
zaten dönünce sürekli evde olucaksınız
kendinizi havaya şartlandırmayın
illa denize girmek zorunda değilsiniz yani