kızlar 2 gün önce burdaki olaydan bahsetmiştim ya o akşam üstü patron geldi günde2 saatinizi ayırıp birgüne eğitim vereceksiniz,cuma gününe kadar hazır olacak dedi.yarım ağızla tamam dediler.neyse sonra dün o bahsettiğim kız bana bir sürü iş verdi yapmam için ama nasıl yapılacağını nerden yapılacağını göstermedi.yanıma geliyor nerden giriş yapıcam diyorum işte ordan diyor sadece parmağıyla bile göstermiyor.arıyorum mesela bu nasıl diye ya tamam yapma boşver kalsın şeklinde cevaplar veriyor bana ya nasıl uyuz oldum anlatamam.dün eşime anlattım o da diyor ki işi ona öyle mi öğretmişler.konuşacaksın patronunla yoksa senle kavga ederim dedi bana.bugün toplantı var toplantıdan önce konuşsam mı diye düşünüyorum.yani şikayet anlamında deilde.çok yoğun bana iş veriyor ama ne takip edebiliyor bittikten sonra ne de nasıl yapılacağını gösterebiliyor falan desem mi acaba akıl verin bana bakalım bi kızlar.konuşursam ters mi teper karar veremedim.
he bide dün patron geldiğindede ben birgüne bunları yaptırdım falan dedi.çok yardımcı oluyormuş gibi.