B baldem Forum Okuru 5 Ocak 2012 #10.851 yine herkes cok konuşkan 🙂 napıcaksınız hafta sonu planlarınız var mı?
P peeeh Yeni Üye Üye 5 Ocak 2012 #10.852 BALDEM BEN NİYE GÖREMEDİM :küstüm: ya ama kusura bakmada sizin ordakilerin suratında eşşek derisimi var amma yüzsüzler ya
BALDEM BEN NİYE GÖREMEDİM :küstüm: ya ama kusura bakmada sizin ordakilerin suratında eşşek derisimi var amma yüzsüzler ya
Kafa Hamiş Melek 5 Ocak 2012 #10.853 hafta sonu ilk önce temizlik yapıcam saat 3 kadar sonra eşimle çarşıya gidicez bir yemek yeriz dolaşırız sonra o beni kuaföre bırakıcak 🙂 pazar günüde ben akşama kadar anneme vakit ayırıcam eşimde akşam gelip beni alıcak işte bu kadarrr 🙂
hafta sonu ilk önce temizlik yapıcam saat 3 kadar sonra eşimle çarşıya gidicez bir yemek yeriz dolaşırız sonra o beni kuaföre bırakıcak 🙂 pazar günüde ben akşama kadar anneme vakit ayırıcam eşimde akşam gelip beni alıcak işte bu kadarrr 🙂
shuzur Daimi Üye Üye 5 Ocak 2012 #10.854 baldem' Alıntı: yine herkes cok konuşkan 🙂 napıcaksınız hafta sonu planlarınız var mı? Genişletmek için tıkla ... baldemim ben cumartesi taşınıcam. pazarda yerleşmekle uğraşırım. sen napıcaksın
baldem' Alıntı: yine herkes cok konuşkan 🙂 napıcaksınız hafta sonu planlarınız var mı? Genişletmek için tıkla ... baldemim ben cumartesi taşınıcam. pazarda yerleşmekle uğraşırım. sen napıcaksın
aşkkelebeği Hamiş Melek 5 Ocak 2012 #10.857 kızlar şıpıdık biraz rahatszmış sahıllonnda netinde sorun varmıss merk etmeyn
Kafa Hamiş Melek 5 Ocak 2012 #10.858 aşkkelebeği' Alıntı: 40 tl verecegme kapak toplarım buda onlara kapak olurr Genişletmek için tıkla ... hey mubarek hiç boş durmuyon kız sen
aşkkelebeği' Alıntı: 40 tl verecegme kapak toplarım buda onlara kapak olurr Genişletmek için tıkla ... hey mubarek hiç boş durmuyon kız sen
aşkkelebeği Hamiş Melek 5 Ocak 2012 #10.860 Kafa' Alıntı: aşk kelebeğiiii bu adam resmen bize sesleniyooooooo Genişletmek için tıkla ... bi kaşıkta boğsunlar benı yazmışşşş her şerde bi hayr her hayrda bir şer vardır böylece burayı bulduk ve cok mutluyuz sürekli uyarı gelmıyor herkes güleryüzlü ohh yandann yandann
Kafa' Alıntı: aşk kelebeğiiii bu adam resmen bize sesleniyooooooo Genişletmek için tıkla ... bi kaşıkta boğsunlar benı yazmışşşş her şerde bi hayr her hayrda bir şer vardır böylece burayı bulduk ve cok mutluyuz sürekli uyarı gelmıyor herkes güleryüzlü ohh yandann yandann