Selam kızlar ben geldim. İşlerim yine yoğun.Dün gece ara ara hep uyandım. Sabaha kadar faturalarla boğuştum işler yetişmiyor vs.Kabusum oldu resmen. Ayrıca regl olmam lazım hala olmadım onada canım sıkkın. Her ay bu sitrese çözüm bulmam lazım
Canım stres yaptıkça vücut daha çok etkileniyor galiba
Akışına bırak ya. Bende bazen bir iki gün geç kalıyorum takmamaya çalışıyorum.
Eminsen bişilerden olmaz merak etme.
Selam kızlar ben geldim. İşlerim yine yoğun.Dün gece ara ara hep uyandım. Sabaha kadar faturalarla boğuştum işler yetişmiyor vs.Kabusum oldu resmen. Ayrıca regl olmam lazım hala olmadım onada canım sıkkın. Her ay bu sitrese çözüm bulmam lazım
ınsanın evinin olması ne garip bişeymiş
herşeyi 10 kere düşünüp karar vermen gerekiyor uzun vadeli olsun evin icinde sürekli inşaat olmasın sürekli masraf iş çıkmasın diye
bu sefer yatak odasının sadece tek duvasını gül kurusuna boyatacağız🙂
Benimki malesef ki düzensiz baldemcim. Doktorada gittim herhangi bir prombel yok. Bütün belirtiler var bu hafta olmam gerekiyordu. Olcak gibi oldum ama olmadım bende anlam veremedim. O yüzden bekliyorum.
Canım stres yaptıkça vücut daha çok etkileniyor galiba Akışına bırak ya. Bende bazen bir iki gün geç kalıyorum takmamaya çalışıyorum. Eminsen bişilerden olmaz merak etme.
Oyy oyy toplantıya giriyorum kızlar🙁Buğünde bitse çok bunaldım yahu. Bitmiyor yani bitmiyor😕 Kendinize dikkat edin.Güzel bir hafta sonu geçirin kocişlerle bol bol dinlenin,eğlenin🙂 Görüşürüz şekerler.Umarım erken biterde gelirim yine.
ınsanın evinin olması ne garip bişeymiş
herşeyi 10 kere düşünüp karar vermen gerekiyor uzun vadeli olsun evin icinde sürekli inşaat olmasın sürekli masraf iş çıkmasın diye
bu sefer yatak odasının sadece tek duvasını gül kurusuna boyatacağız🙂
ben mutfak yapılırken az mı stres yaptım🙂 Ama emeğine değiyor her giriş çıkışnda yüzünde tebessüm oluyor hayırlısı ile taşının inşallah canım. Duvar rengi gerçekten çok güzeldi
ben mutfak yapılırken az mı stres yaptım🙂 Ama emeğine değiyor her giriş çıkışnda yüzünde tebessüm oluyor hayırlısı ile taşının inşallah canım. Duvar rengi gerçekten çok güzeldi