Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

orası öyle menekşe ama bazı erkekler anca öyle anlıyorlar
bazı kadınlarda eşlerinin iyi niyetini suistimal ediyorlar

hazır kapanmadan bende cumartesi saçımı kestirdim kafam hafifledi azcık katlı felan ilginç olan stajyer kesti bende kestikten sonra öğrendim 🙂 ama yine ona giderim becerikli özenli yaptı 5 tl hiç zam gelmemiş bizim mahalleye 🙂)

pazar misafir vardı hiç oturadım temizlik şu bu en çok sevidiğim ütü yoktu

sahilcim cookie'leri temizle önce canım
sonra tüm internet geçmişini temizleyip
b.sayarını aç kapa
dene bir bakalım olacak mı

kızlar muhasebe prpgramı var senelrin valla ödüm kopuyor bişey olcak diye yedeklesemde fark etmiyor bir kere böyle bişey olmuştu il zamanlar belki hatırlarsınız 3 gün karnıma kraplar girmişti reset felan beceremem elektronik şeylerde pek kıtım çiklet anca bilen yapıcak aynı zamanda bu pc net olduğunu kimse bilmiyor
öğrenirlerse kapatırlar kapatırlarsa ben çatlarım sizsiz 🙂

baldem,niers,şıpıdık iyi dilekler için teskkr ederm

uyuyor bnde geldim.hafta sonu sabah 9.30 da temzlıge bı basladım aksam 5 e kadr temzlk yptım belım tutuldu eşimde kızdı temzlkcı tutsaydık dıo iyide ona verılecek parayı acırım hem içime sinmez ki neyse bitti şükür rahat rahat evımde oturuom şimdi🙂
bizde haftasonu film izledik ye sev dua et ayy saçma geldı begnmedık filmi birde tekrar kasımda aşk baskadır ızledık ozaten begndıgım fılmdı güseldi.

şimdi ne oldu bitti bilmiyorum geçmiş sayfalara bakmadım bakamadım 🙁
huzur evin yerletiyse hayırlı uğurlu olsun
hamişlerden haber varmı
şıpı mevlütünüz allah kabul etsin yedin mi ismini unuttum tavuk didilen 🙂

kendini zorlama bu sefer hiç aklından çıkmıo cikletim benim hamile arkadasım var günde 3 tane içiyo bende günde 3 tane içiyorum hiç içmesem hep aklımda şurda sigara içiyordum şu arkadasımla sigaraya çıkıyordum falan filan 🙂