Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

birgün orada sigara içmek rahat oluyomu..
bakın kızlar şimdiden aklımdan çıkmıyo vala deliyim ben..cidden

Ye sev dua et'in kitabını okudum kelebegim kitabı çok güzeldi evli bir bayan ama kocasının ilgisizliginden başka birine aşık oluyor

buna benzer ama tam olarak oyle degıl onuda sevmıyorr güyaa sonra baska bırıyle gıdıyorr yanı bı konusu yoktu
kaçış planı,kimliksiz süperdi

çiklet teskkr ederm.ee sizde söyleyin şuanda gelemyız die eşne desydın ya hani film izlicektık dıee

ay kızlar kızçe cuma günü bni de eşimide delirttiya eşim evi terketti düşün yoksa kavga etcem dedi zor sakınlestırdım yemeklerıme mana buldu bna sormadan mısafır kabul etti evime yetmedı yanımızda yattı hepp bız masa hazrladık annemle sofra topladıkk yokk kılıını kıpırtmadı bise sacma sapan konuştu bnde hiç oturun demedım kalın da demedım

Size nikotin sakızıyla ilgili anımı anlatıyım hemen kızlar;

Ben çok hastayım ama doktora falan gitmiyorum öksürüyorum falan filan sonra benim manita (ciklet 🙂 aldı beni doktora götürdü hemen bademciklerime baktı sigara da mı kullanıyorsunuz küçük hanım falan dedi 🙂hiç olmazsa hastalıgın geçene kadar içme de iyileş falan dedi neyse çıktık sevfgilim eczaneye girdi ilaçları alıcak bir kutuda nikotin sakızı almış ooo çignenecek dedii 🙂bende normal sakız gibi çigniyorum iş yerindeyim ama ben 1 saate yakın agzımda tutmusum iş arkadasıma dedim bana bir şeyler oluyo sonra pat yerde buldum kendimi onun süresi varmış 30 dk çignenmesi gerekiyormuş 🙂

ablamla eniştem kullandı dahada ıctıler bırakınca çiklet tek yapman gerekn bunu zararını bılmen ve kafanda bıtrmen ilk 24 saatten sonra vuct şimdiki gibi istemeyeck sabret birde sakız,leblebi yiyebilrsin
kafayaa sigarayı çok rahat bırakıcamı oturtmak lazım dediğin gibi..
yoksa bıraktıran hiçbişeye inanmıyorum..
irade meselesi kesinlikle..ama o irade bende yok o nolucak haha

ciddimisin sen yaa şaka gibi hh