Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

herkeslere günaydın..
esencim çok geçmiş olsun canım..ALlah şifasını versin..
kızlar dün işten erken çıktım..3,30 gibi çıktım..dahada gelmedim..ikamet adresi değiştiririrm e-devletimi falan alırım dedim eşimde izinli beraber halllederiz dedik..şifremi aldım ama muhtarlıkta bazı prüzler çıktı nufus müd.belge almıstık onun tarihi geçti diye adresimizi değiştirmediler..boşu boşuna izin aldım..
neyse bizde eşimle dolaştık 8 e kadar dışarlarda
üstümüze bişiler aldık..eşimle dışarda bişiler yapmayı çok özlüyorum kızlar ya..dün izin aldım diye ne kzdar mutlu oldu oda..ahhh ahhhh

günyadın kızlarrr kafacım aldın mı kitabı. Esencim geçmiş olsun eşin inşallah biran önce atlatır.

hayır malesef çok üzgünüm alamadım çünkü kitabı bulamadım bile adam peynir ekmek gibi satıyo bu kitap biraz zor bulursun dedi

hadi neyse onu elbet bir dahaki çarşıya çıkışımda bulurumda...asıl ben lisbethin 3.kitabını kardeşime kaptırdım ona üzülüyorum 🙁

istanbulda okuyo aldım bunu ablacım bir dahaki gelişimde getiririm dedi

dün ciklete özendim sabahtan akşama kadar iş yerinde sadece 2 sigara içtim ama eve gidince yatana kadar 2 tane daha içtim 🙁

yinede baya azalttım ben ya bundan iyisi can sağlığı artıkın
kuzum hayırlı olsun normalde benim içtiğim sigara bu oldugu halde beni rahatsız ediyor..düşün..
benim günlük sigaram 5 i geçmez..

kuzum hayırlı olsun normalde benim içtiğim sigara bu oldugu halde beni rahatsız ediyor..düşün..
benim günlük sigaram 5 i geçmez..

ay maşallah canım ya bak ne güzel az içiyormuşsun o zaman sen yakın zamanda bırakırsın sigarayı...çünkü bırakmayı istiyorsun en önemliside bu zaten..

ama işte benim eşimde içtiği için o yanımda içince ben nasıl durucam içmeden bilemiyorum ya off 🙁

günyadın kızlarrr kafacım aldın mı kitabı. Esencim geçmiş olsun eşin inşallah biran önce atlatır.

tamam canım atayım 🙂 özelden şimdi ismimi atıyorum 🙂

ama ben pazar günü ancak kabul ederim 🙂

sağolun kızlarr.
tmm canım ben ekleme özürlüyüm zaten 😀

benim eşim bütün gün yanımda içti durmak isteyince duruyosun zorlanmadımmı zorlandım ama içmedim