C cikletimnerde Forum Okuru 10 Ocak 2012 #11.571 armaganım' Alıntı: korkmam mı hep tutundum arkadaşlarıma yoksa ne mümkün gitmek bile istemedim ama müdürümüz değişti elden birşey gelmedi gitmek zorunda kaldım benim 4 ayım bitti çok az kilo aldım ya bebeğimin çok güzelmiş ama kilosu demek ki ne yesem ona yarıyor biraz yüzüm şişti o kadar Genişletmek için tıkla ... neyse kazasız belasız geçmişya bunada şükür..çok güzel yapmıslar ama ya
armaganım' Alıntı: korkmam mı hep tutundum arkadaşlarıma yoksa ne mümkün gitmek bile istemedim ama müdürümüz değişti elden birşey gelmedi gitmek zorunda kaldım benim 4 ayım bitti çok az kilo aldım ya bebeğimin çok güzelmiş ama kilosu demek ki ne yesem ona yarıyor biraz yüzüm şişti o kadar Genişletmek için tıkla ... neyse kazasız belasız geçmişya bunada şükür..çok güzel yapmıslar ama ya
niers Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #11.572 Benim en büyük korkum hamişken kilo almak. bünyem o kadar müsayitki.Doktor kontrolü altında besşenmeyi düşünüyorum öyle bir durumda açıkcası. Yoksa şişko olurum kesin 😀 😀
Benim en büyük korkum hamişken kilo almak. bünyem o kadar müsayitki.Doktor kontrolü altında besşenmeyi düşünüyorum öyle bir durumda açıkcası. Yoksa şişko olurum kesin 😀 😀
armaganım Hamiş Melek 10 Ocak 2012 #11.573 evet canım çok şükür kazasız belasız geldim ama dilekçe yazıcam gidemem artık böyle yerlere başka yerde çalıştırsınlar ya manzara cok guzeldi evet zaten orayı öyle gördümde gittiğime değmiş dedim dikkat edince niersim almazsın bol bol bebeğine beslenirsin
evet canım çok şükür kazasız belasız geldim ama dilekçe yazıcam gidemem artık böyle yerlere başka yerde çalıştırsınlar ya manzara cok guzeldi evet zaten orayı öyle gördümde gittiğime değmiş dedim dikkat edince niersim almazsın bol bol bebeğine beslenirsin
niers Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #11.574 O günleri görmek nasip olsunda inşallah armaganım. Regl etkisi fena halde duygusalım.
C cikletimnerde Forum Okuru 10 Ocak 2012 #11.575 hastayken karnı 6 aylık olşabilen tek canlı kimdir :TABİKİ BEN..REGLDE HEP BÖYLE.
niers Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #11.576 cikletimnerde' Alıntı: hastayken karnı 6 aylık olşabilen tek canlı kimdir :TABİKİ BEN..REGLDE HEP BÖYLE. Genişletmek için tıkla ... Benimde şiş olur ama 6 aylık cıks o kadar ilerleme kaydedemedim 🙂🙂
cikletimnerde' Alıntı: hastayken karnı 6 aylık olşabilen tek canlı kimdir :TABİKİ BEN..REGLDE HEP BÖYLE. Genişletmek için tıkla ... Benimde şiş olur ama 6 aylık cıks o kadar ilerleme kaydedemedim 🙂🙂
P peeeh Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #11.577 niers' Alıntı: benim facebookum yok kiii🙁 pöffyyy Genişletmek için tıkla ... benimdeeeeeeeeeee armağannn görmek isteriz bizdeeeeeeeeeeee
niers' Alıntı: benim facebookum yok kiii🙁 pöffyyy Genişletmek için tıkla ... benimdeeeeeeeeeee armağannn görmek isteriz bizdeeeeeeeeeeee
armaganım Hamiş Melek 10 Ocak 2012 #11.579 facebooku olmayanlar.. tamam tamam yaptım bakında sileyim kızlar
P peeeh Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #11.580 armaganım' Alıntı: facebooku olmayanlar.. Tamam tamam yaptım bakında sileyim kızlar Genişletmek için tıkla ... ne güzel görüntüler demi ya
armaganım' Alıntı: facebooku olmayanlar.. Tamam tamam yaptım bakında sileyim kızlar Genişletmek için tıkla ... ne güzel görüntüler demi ya