P peeeh Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.641 Günaydın hepinize canlar 🙂 huzurum güle güle otur canımm inş. Rabbim ödeme kolaylığı verir baldemcim çok geçmiş olsun kıyamam sahilde dün işe gitmedi çok hastaymış oda o nasıl oldu acaba inş.iyi olmuştur
Günaydın hepinize canlar 🙂 huzurum güle güle otur canımm inş. Rabbim ödeme kolaylığı verir baldemcim çok geçmiş olsun kıyamam sahilde dün işe gitmedi çok hastaymış oda o nasıl oldu acaba inş.iyi olmuştur
birgun Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.642 baldemim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine... huzurcum güle güle oturun kendi evnizde Allah ödeme kolaylığı versin.. günaydın bu arada kızlar hepinize
baldemim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine... huzurcum güle güle oturun kendi evnizde Allah ödeme kolaylığı versin.. günaydın bu arada kızlar hepinize
P peeeh Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.644 shuzur' Alıntı: çok teşekkürler superim birgünümm darısı sizlere inşallah. Genişletmek için tıkla ... ayyyyyyyyyy ayyyyy inş. Huzurum inş..
shuzur' Alıntı: çok teşekkürler superim birgünümm darısı sizlere inşallah. Genişletmek için tıkla ... ayyyyyyyyyy ayyyyy inş. Huzurum inş..
shuzur Daimi Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.646 şıpıdıkım mevlütünü Allah kabul etsin. bende istiyorum bikaç hafta içinde.
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.647 kafa yazdıklarını okuyamadım ya yol gibi yazı çıkıyorr harita gibi 🙂
B baldem Forum Okuru 11 Ocak 2012 #11.648 Kafa' Alıntı: geçmiş olsun canım acil şafalar diliyorum Genişletmek için tıkla ... shuzur' Alıntı: baldemim çok geçmiş olsun canım senin bünyen bu yıl biraz hassas daha çok dikkat et canım Allaha emanetsin çok teşekkürler güzel dileklerin için bütün telaşlar bitti bitek ödemesi kaldı. haftasonu duşakabin takılacak ondan sonra çekerim canım. darısı sana inşallah evine yerleşmeye. Genişletmek için tıkla ... birgun' Alıntı: baldemim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine... huzurcum güle güle oturun kendi evnizde Allah ödeme kolaylığı versin.. günaydın bu arada kızlar hepinize Genişletmek için tıkla ... sağolun kızlar bu sene cok hastalandım, atlatamıyorum bir türlü Inşallah sahilim iyi olmuştur
Kafa' Alıntı: geçmiş olsun canım acil şafalar diliyorum Genişletmek için tıkla ... shuzur' Alıntı: baldemim çok geçmiş olsun canım senin bünyen bu yıl biraz hassas daha çok dikkat et canım Allaha emanetsin çok teşekkürler güzel dileklerin için bütün telaşlar bitti bitek ödemesi kaldı. haftasonu duşakabin takılacak ondan sonra çekerim canım. darısı sana inşallah evine yerleşmeye. Genişletmek için tıkla ... birgun' Alıntı: baldemim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine... huzurcum güle güle oturun kendi evnizde Allah ödeme kolaylığı versin.. günaydın bu arada kızlar hepinize Genişletmek için tıkla ... sağolun kızlar bu sene cok hastalandım, atlatamıyorum bir türlü Inşallah sahilim iyi olmuştur
Kafa Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.649 nickimi kim yedi' Alıntı: kafa yazdıklarını okuyamadım ya yol gibi yazı çıkıyorr harita gibi 🙂 Genişletmek için tıkla ... niye okuyamadın tatlım ya...orda kızlar diye bir albüm var ya onu tıklıcam sonra bi küçük kutu daha çıkıcak sonrada işte onada tıkla ulaş yazıya 😀
nickimi kim yedi' Alıntı: kafa yazdıklarını okuyamadım ya yol gibi yazı çıkıyorr harita gibi 🙂 Genişletmek için tıkla ... niye okuyamadın tatlım ya...orda kızlar diye bir albüm var ya onu tıklıcam sonra bi küçük kutu daha çıkıcak sonrada işte onada tıkla ulaş yazıya 😀
P peeeh Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.650 shuzur' Alıntı: superim senin ev hazırmıydı canım? Kiraya mı oturcaktın? Genişletmek için tıkla ... yok huzurum yaaa kira olcak 🙁((
shuzur' Alıntı: superim senin ev hazırmıydı canım? Kiraya mı oturcaktın? Genişletmek için tıkla ... yok huzurum yaaa kira olcak 🙁((