pineapples Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.651 günaydın kızlar nasılsınız baldem geçmiş olsun canım huzurummm allah güle güle sağlıklı günlerde oturmayı nasip eylesin rabbim ödeme kolaylığı nasip eylesin inş. kuzum
günaydın kızlar nasılsınız baldem geçmiş olsun canım huzurummm allah güle güle sağlıklı günlerde oturmayı nasip eylesin rabbim ödeme kolaylığı nasip eylesin inş. kuzum
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 11 Ocak 2012 #11.653 Günaydınlar kızlar nasılsınız. bEN çok yoğunum bu aralar bildiğiniz üzere.
shuzur Daimi Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.654 akasyam, queen esim, armağanım, ikracım bebeklerimize sağlıklar dilerim. oy ne çok teyze var. darısı kafaya inşallah
akasyam, queen esim, armağanım, ikracım bebeklerimize sağlıklar dilerim. oy ne çok teyze var. darısı kafaya inşallah
P peeeh Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.655 şıpıdık' Alıntı: günaydınlar kızlar nasılsınız. Ben çok yoğunum bu aralar bildiğiniz üzere. Genişletmek için tıkla ... biliyoruz şekerim ama bizide unutmaaaaaaaaaaaa sahil yok yaaa yine gidemedimi acaba nasıl olduki
şıpıdık' Alıntı: günaydınlar kızlar nasılsınız. Ben çok yoğunum bu aralar bildiğiniz üzere. Genişletmek için tıkla ... biliyoruz şekerim ama bizide unutmaaaaaaaaaaaa sahil yok yaaa yine gidemedimi acaba nasıl olduki
Kafa Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.656 shuzur' Alıntı: akasyam, queen esim, armağanım, ikracım bebeklerimize sağlıklar dilerim. oy ne çok teyze var. darısı kafaya inşallah Genişletmek için tıkla ... aminnnnn inşallah canım ya Allah söyletiyordur inşallah ama abu ay hiç umudum yok malesef 🙁
shuzur' Alıntı: akasyam, queen esim, armağanım, ikracım bebeklerimize sağlıklar dilerim. oy ne çok teyze var. darısı kafaya inşallah Genişletmek için tıkla ... aminnnnn inşallah canım ya Allah söyletiyordur inşallah ama abu ay hiç umudum yok malesef 🙁
B baldem Forum Okuru 11 Ocak 2012 #11.657 bizim ofiste bir arkadaşta hamile 11inci haftada sürekli onun yediğine içtiğine dikkat ediyoruz hepimiz🙂 bebeği cok kücükmüş hala
bizim ofiste bir arkadaşta hamile 11inci haftada sürekli onun yediğine içtiğine dikkat ediyoruz hepimiz🙂 bebeği cok kücükmüş hala
pineapples Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.658 shuzur' Alıntı: akasyam, queen esim, armağanım, ikracım bebeklerimize sağlıklar dilerim. oy ne çok teyze var. darısı kafaya inşallah Genişletmek için tıkla ... amin huzur amin önümüzdeki ay güzel haberini alacağız inş.
shuzur' Alıntı: akasyam, queen esim, armağanım, ikracım bebeklerimize sağlıklar dilerim. oy ne çok teyze var. darısı kafaya inşallah Genişletmek için tıkla ... amin huzur amin önümüzdeki ay güzel haberini alacağız inş.
Kafa Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.659 SUPERİSİ1688' Alıntı: yok huzurum yaaa kira olcak 🙁(( Genişletmek için tıkla ... olsun canım dert etme inşallah evide beraber alırsınız canım 🙂
SUPERİSİ1688' Alıntı: yok huzurum yaaa kira olcak 🙁(( Genişletmek için tıkla ... olsun canım dert etme inşallah evide beraber alırsınız canım 🙂
pineapples Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.660 kızlar ben çok yoğunum çıkmam lazım arada uğrarım öpüyorum hepinizi çok