shuzur Daimi Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.661 SUPERİSİ1688' Alıntı: yok huzurum yaaa kira olcak 🙁(( Genişletmek için tıkla ... hayırlısı canım düğün geçsin bakarsınız çaresine pineapples' Alıntı: günaydın kızlar nasılsınız baldem geçmiş olsun canım huzurummm allah güle güle sağlıklı günlerde oturmayı nasip eylesin rabbim ödeme kolaylığı nasip eylesin inş. kuzum Genişletmek için tıkla ... sağol pinecim benim. hayırlısı hakkımızdan. kızlar ben burada birbirimize ettiğimiz duaların çok etkili olduğunu düşünüyorum. Kafa' Alıntı: aminnnnn inşallah canım ya Allah söyletiyordur inşallah ama abu ay hiç umudum yok malesef 🙁 Genişletmek için tıkla ... amin kafacım umudunu yitirme. baldem' Alıntı: bizim ofiste bir arkadaşta hamile 11inci haftada sürekli onun yediğine içtiğine dikkat ediyoruz hepimiz🙂 bebeği cok kücükmüş hala Genişletmek için tıkla ... oyy sağlıkla gelsin inşallah.
SUPERİSİ1688' Alıntı: yok huzurum yaaa kira olcak 🙁(( Genişletmek için tıkla ... hayırlısı canım düğün geçsin bakarsınız çaresine pineapples' Alıntı: günaydın kızlar nasılsınız baldem geçmiş olsun canım huzurummm allah güle güle sağlıklı günlerde oturmayı nasip eylesin rabbim ödeme kolaylığı nasip eylesin inş. kuzum Genişletmek için tıkla ... sağol pinecim benim. hayırlısı hakkımızdan. kızlar ben burada birbirimize ettiğimiz duaların çok etkili olduğunu düşünüyorum. Kafa' Alıntı: aminnnnn inşallah canım ya Allah söyletiyordur inşallah ama abu ay hiç umudum yok malesef 🙁 Genişletmek için tıkla ... amin kafacım umudunu yitirme. baldem' Alıntı: bizim ofiste bir arkadaşta hamile 11inci haftada sürekli onun yediğine içtiğine dikkat ediyoruz hepimiz🙂 bebeği cok kücükmüş hala Genişletmek için tıkla ... oyy sağlıkla gelsin inşallah.
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 11 Ocak 2012 #11.662 Baldem geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Huzurcuğum güle güle oturun inşallah yeni yuvanızda. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Baldem geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Huzurcuğum güle güle oturun inşallah yeni yuvanızda. Allah herkese nasip etsin inşallah.
shuzur Daimi Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.664 yastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşı ŞIPIDIK' Alıntı: Baldem geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Huzurcuğum güle güle oturun inşallah yeni yuvanızda. Allah herkese nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... amin şıpıdıkım amin.. yastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşı
yastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşı ŞIPIDIK' Alıntı: Baldem geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Huzurcuğum güle güle oturun inşallah yeni yuvanızda. Allah herkese nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... amin şıpıdıkım amin.. yastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşı
shuzur Daimi Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.665 kızlar diyet topiğine pek uğrayan olmamış bu hafta aksatmıyoruz dimi bebişler.
B baldem Forum Okuru 11 Ocak 2012 #11.666 ŞIPIDIK' Alıntı: Baldem geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Huzurcuğum güle güle oturun inşallah yeni yuvanızda. Allah herkese nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... sağol şıpıdıkım ya siz olmayınca burası cok sessiz oluyor 🙁( ofiste yeni işe başlayanlar mı oldu da büyüdünüz?
ŞIPIDIK' Alıntı: Baldem geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Huzurcuğum güle güle oturun inşallah yeni yuvanızda. Allah herkese nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... sağol şıpıdıkım ya siz olmayınca burası cok sessiz oluyor 🙁( ofiste yeni işe başlayanlar mı oldu da büyüdünüz?
B baldem Forum Okuru 11 Ocak 2012 #11.667 shuzur' Alıntı: kızlar diyet topiğine pek uğrayan olmamış bu hafta aksatmıyoruz dimi bebişler. Genişletmek için tıkla ... aksatıyorum arada bir ama ertesi gün genelde telafi etmeye çalışıyorum huzurum
shuzur' Alıntı: kızlar diyet topiğine pek uğrayan olmamış bu hafta aksatmıyoruz dimi bebişler. Genişletmek için tıkla ... aksatıyorum arada bir ama ertesi gün genelde telafi etmeye çalışıyorum huzurum
P peeeh Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.668 baldem' Alıntı: bizim ofiste bir arkadaşta hamile 11inci haftada sürekli onun yediğine içtiğine dikkat ediyoruz hepimiz🙂 bebeği cok kücükmüş hala Genişletmek için tıkla ... uyyyyyyyyy tatlım çocukluk arkadaşım diyebilirim 6 haftalık hamileydi çocuk büyümüyomuş diye çarşamba günü aldılar bebeği aman dikkat etsin kafa' Alıntı: olsun canım dert etme inşallah evide beraber alırsınız canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... 🙂 inş.. Diyebiliyorum canım yaa pek umudum yok ama 🙂
baldem' Alıntı: bizim ofiste bir arkadaşta hamile 11inci haftada sürekli onun yediğine içtiğine dikkat ediyoruz hepimiz🙂 bebeği cok kücükmüş hala Genişletmek için tıkla ... uyyyyyyyyy tatlım çocukluk arkadaşım diyebilirim 6 haftalık hamileydi çocuk büyümüyomuş diye çarşamba günü aldılar bebeği aman dikkat etsin kafa' Alıntı: olsun canım dert etme inşallah evide beraber alırsınız canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... 🙂 inş.. Diyebiliyorum canım yaa pek umudum yok ama 🙂
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 11 Ocak 2012 #11.669 Benim bu hafta rejim gitti kızlar hafta sonundan. baldem' Alıntı: sağol şıpıdıkım ya siz olmayınca burası cok sessiz oluyor 🙁( ofiste yeni işe başlayanlar mı oldu da büyüdünüz? Genişletmek için tıkla ... evet canım baya büyüdük. 4 kişi işe başladı. 2 kişi daha alıcaklar ofis tadilatı filan hala devam ediyor. Bu hafta biticek haftayada benim işlerim daha bi yoğunlaşır. Kütüphane, dosyalama düzeni. Ondan sonra rahatlarım inşallah.
Benim bu hafta rejim gitti kızlar hafta sonundan. baldem' Alıntı: sağol şıpıdıkım ya siz olmayınca burası cok sessiz oluyor 🙁( ofiste yeni işe başlayanlar mı oldu da büyüdünüz? Genişletmek için tıkla ... evet canım baya büyüdük. 4 kişi işe başladı. 2 kişi daha alıcaklar ofis tadilatı filan hala devam ediyor. Bu hafta biticek haftayada benim işlerim daha bi yoğunlaşır. Kütüphane, dosyalama düzeni. Ondan sonra rahatlarım inşallah.
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 11 Ocak 2012 #11.670 sahile naptı bilgisayardaki sorunu çözdümü gelebiliyomu