iş yoğunluğu var aslında yıl sonu malum geçen yıl bu zamanlar hiç gelemiyodum
ama yeni birisi başladı işe ona gösteriyoz 🙂
memnunum hayatımdan 🙂 sabah 8,35-40 gibi evden çıkıyom
8de uyanıyom yataktan 10 geçe kalkıyom 🙂
hemen kahvaltıya hazır oluyo
kıyafetleride akşamdan hazırlayınca çok iyi oluyo hemen üstümü değiştirip çıkıyorum 🙂
iş yoğunluğu var aslında yıl sonu malum geçen yıl bu zamanlar hiç gelemiyodum
ama yeni birisi başladı işe ona gösteriyoz 🙂
memnunum hayatımdan 🙂 sabah 8,35-40 gibi evden çıkıyom
8de uyanıyom yataktan 10 geçe kalkıyom 🙂
hemen kahvaltıya hazır oluyo
kıyafetleride akşamdan hazırlayınca çok iyi oluyo hemen üstümü değiştirip çıkıyorum 🙂
aynı benim evlenmeden önceki hayatım şimdi 7 de kalkıyorum 7:30 da kahvaltı hazır oluyor ama ben hazırlıyorum tabiki🙂 8 de kahvaltı bitiyor 15 dk bulaşık yıkayıp mutfağımı toparlıyorum 8:15 te hazırlanmaya başlıyorum 8:25 te evden çıkıyorum
Kuru dolmayı ben çok severim 🙂normalde biber dolmasının dışını yemem sevmiyorum ama kuru dolmada yumuşak oldugu için yiyorum 🙂annem de kurutulmuş biber kızartması yapmış 🙂
Geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize antibiyotik kullanmadan geçmedi benimki
Kuru dolmayı ben çok severim 🙂normalde biber dolmasının dışını yemem sevmiyorum ama kuru dolmada yumuşak oldugu için yiyorum 🙂annem de kurutulmuş biber kızartması yapmış 🙂
Geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize antibiyotik kullanmadan geçmedi benimki
ben şimdilik tylolhot la idare ediyorum gibi bugün daha iyiyim boğazımın ağrısı geçti rahatça yutkunuyorum sadece burun akıntım ve burun tıkanıklığım kaldı inşallah geçer oda
aynı benim evlenmeden önceki hayatım şimdi 7 de kalkıyorum 7:30 da kahvaltı hazır oluyor ama ben hazırlıyorum tabiki🙂 8 de kahvaltı bitiyor 15 dk bulaşık yıkayıp mutfağımı toparlıyorum 8:15 te hazırlanmaya başlıyorum 8:25 te evden çıkıyorum
bizimde var haftaya iş yemeği
ondan sonraki haftalardan birinde de bana veda yemeği yapacaklar mış
gerek yok ikisini birarada yapalım dedim ama ayrı olsun dedi müdürümüz
ilk yemeğin yeri belli