niers Yeni Üye Üye 12 Ocak 2012 #11.912 Periii yazdığınını okudum yüzümde bir gülümseme. Sizin muhabette aynı bize benziyor ne hoşş 😀
P peeeh Yeni Üye Üye 12 Ocak 2012 #11.913 baldem' Alıntı: antibiyotik yapar canım ishal mantar da yapabilir bol bol şeftali posalı meyve suyu içmeye o dengeler Genişletmek için tıkla ... değişik bişey yemedim tatlım mantar falanda bi farklı antibiyotik geldi aklıma birgun' Alıntı: günaydın kızlarrrrrr .....dikkat edin kendinize havalar çok soğudu :::::::::::s Genişletmek için tıkla ... günaydınnnnnnnnnn ben bu sene kışı anlamadım ya ocak bitiyo ne yağmur var ne kar
baldem' Alıntı: antibiyotik yapar canım ishal mantar da yapabilir bol bol şeftali posalı meyve suyu içmeye o dengeler Genişletmek için tıkla ... değişik bişey yemedim tatlım mantar falanda bi farklı antibiyotik geldi aklıma birgun' Alıntı: günaydın kızlarrrrrr .....dikkat edin kendinize havalar çok soğudu :::::::::::s Genişletmek için tıkla ... günaydınnnnnnnnnn ben bu sene kışı anlamadım ya ocak bitiyo ne yağmur var ne kar
B baldem Forum Okuru 12 Ocak 2012 #11.914 SUPERİSİ1688' Alıntı: değişik bişey yemedim tatlım mantar falanda bi farklı antibiyotik geldi aklıma günaydınnnnnnnnnn ben bu sene kışı anlamadım ya ocak bitiyo ne yağmur var ne kar Genişletmek için tıkla ... yok canım benim antibiyotik mantar yapar yani malum bölgede
SUPERİSİ1688' Alıntı: değişik bişey yemedim tatlım mantar falanda bi farklı antibiyotik geldi aklıma günaydınnnnnnnnnn ben bu sene kışı anlamadım ya ocak bitiyo ne yağmur var ne kar Genişletmek için tıkla ... yok canım benim antibiyotik mantar yapar yani malum bölgede
P peeeh Yeni Üye Üye 12 Ocak 2012 #11.915 niers' Alıntı: Periii yazdığınını okudum yüzümde bir gülümseme. Sizin muhabette aynı bize benziyor ne hoşş 😀 Genişletmek için tıkla ... BENDE BENZETİYORUM KUZUMMMMM 🙂 Bİ FISTIĞIM DEMİYO BAŞKA BİŞİ DİYO 😀 HER AKŞAM SARILIP UYUYOZ SANKİ YANIMDA ayaklarını yıkayıp yatıyo bide ısıt diyo bana
niers' Alıntı: Periii yazdığınını okudum yüzümde bir gülümseme. Sizin muhabette aynı bize benziyor ne hoşş 😀 Genişletmek için tıkla ... BENDE BENZETİYORUM KUZUMMMMM 🙂 Bİ FISTIĞIM DEMİYO BAŞKA BİŞİ DİYO 😀 HER AKŞAM SARILIP UYUYOZ SANKİ YANIMDA ayaklarını yıkayıp yatıyo bide ısıt diyo bana
P peeeh Yeni Üye Üye 12 Ocak 2012 #11.916 baldem' Alıntı: yok canım benim antibiyotik mantar yapar yani malum bölgede Genişletmek için tıkla ... heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ay nasıl sallamışım ne anlamışım ayy Allah korusun bide o çıkmasın bırakayım bari antibiiyotiği 🙂
baldem' Alıntı: yok canım benim antibiyotik mantar yapar yani malum bölgede Genişletmek için tıkla ... heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ay nasıl sallamışım ne anlamışım ayy Allah korusun bide o çıkmasın bırakayım bari antibiiyotiği 🙂
twettysale Yeni Üye Üye 12 Ocak 2012 #11.917 Kızlar yarım çeyrek altının fiyatı 60 tl Gr altının fiyatı da 102 tl bilginiz olsun
P peeeh Yeni Üye Üye 12 Ocak 2012 #11.918 twettysale' Alıntı: kızlar yarım çeyrek altının fiyatı 60 tl gr altının fiyatı da 102 tl bilginiz olsun Genişletmek için tıkla ... ben bu ara hiç para biriktiremiyom yaaaaaaaaaaa ama kararlıyıım biriktircem 15nde kumbara gelcek 🙂 düğüne kadar hiç açmıcam bakalım ufak tefek bozuklukları atcam içine ne kadar olcak 8 ayda 🙂 🙂
twettysale' Alıntı: kızlar yarım çeyrek altının fiyatı 60 tl gr altının fiyatı da 102 tl bilginiz olsun Genişletmek için tıkla ... ben bu ara hiç para biriktiremiyom yaaaaaaaaaaa ama kararlıyıım biriktircem 15nde kumbara gelcek 🙂 düğüne kadar hiç açmıcam bakalım ufak tefek bozuklukları atcam içine ne kadar olcak 8 ayda 🙂 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 12 Ocak 2012 #11.919 twettysale' Alıntı: Kızlar yarım çeyrek altının fiyatı 60 tl Gr altının fiyatı da 102 tl bilginiz olsun Genişletmek için tıkla ... canım o yarım çeyrek altın değildir yarın gramdır.
twettysale' Alıntı: Kızlar yarım çeyrek altının fiyatı 60 tl Gr altının fiyatı da 102 tl bilginiz olsun Genişletmek için tıkla ... canım o yarım çeyrek altın değildir yarın gramdır.
tesadüf Yeni Üye Üye 12 Ocak 2012 #11.920 bu arada altın 102 mi olmuş bu kadar hızlı artmış mı ben eşime sorarım gram altını öğle arasında