Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

maşallah tesadüf ağır misafir geliyor sanırım
ne güzel ya annen işinde yardımcı olabiliyor

yok canım aslında ağır değil misaifr hatta adını bile bilmiyorum çaktırmayın🙂 Annemlerin apartmanından komşu yeni taşındılar hep merdivende denk gelip sohbet ediyoruz o benim adımı biliyor ama ben utanıp soramadım daha annemde bilmiyor🙂 Onlar eşiyle çaya gelecekler cumartesi akşamı apartmandan bir komşumuza daha söyledim gelirse onlarda gelecek o kadar canım

baldemcim sendemi hastaydın canım geçmişe pek bakamadım geçmiş olsun

sahilll cok gecmiş olsun ya boğaz ağrısı çok kötü

dikkat edin kızlar ya kendinize

bizim burası -20 lerde hep inanılmaz soğuk
çatılarda hep buz var kenardanda yürüyemiyoruz
geçenlerde o buzlar arabanın birine düşmüş delmiş arabayı
işte su catılardan sarkan buzlar
Ekli dosyayı görüntüle 6045

huzurcan iyi olmaya çalışıyorum kış mevsimi her yıl aynı zamanlarda hasta olurum genelde

çok sevindim evinin yerleşmesine heyecanının paylaşıyorum inan merak ediyorum
inşallah yolumuz düşerde kapını çalarız 🙂))

ay çok kötü ya yeri geldimi bizde tartışıyoruz tavır yapıyoruz ama kıldan yünden şeyler yüznden bir saat sonra bişey oykmuş gibi normale dönüyor inşallah bu son olur allah geçmi versin herkese evlillik terazi gibi dengede tutumak gerekiyor

maşallah diyeyim biz daha henüz tartışmadık ama böyle fak tefek şeylerin olması çok normal önemli olan dediğin gibi uzatmamak

çok sağol canım zaten siz olmasanız ben naparım bütü sevincimi heyecanımı paylaşıyorum sizlerle. Allah daha nice güzel şeyi paylaşmayı nasip etsin..

üst kattakiler haftasonuda tartışmışlardı ama gündüzdü o zaman şimdi sabah sabah çok üzüldüm.
dünde kuaföre gittim kaşlarımı alan kız 3,5 aylık evliymiş. ama eşi de orada çalışıyor. dedim 24 saat bir arada olmak ne fenadır.