tesadüf Yeni Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.141 nickimi kim yedi' Alıntı: kuzuşlar 2000 liraya geline nişanda ne takılır annem takacak fikirlerinizi bekliyorum bilezik düşünüyoruz ama nasıl birşey olmalı bu paraya ne alabilirz Genişletmek için tıkla ... yatırım için en iyisi bilezik ama hatıra olsun diyorsanız inci sette olur canım
nickimi kim yedi' Alıntı: kuzuşlar 2000 liraya geline nişanda ne takılır annem takacak fikirlerinizi bekliyorum bilezik düşünüyoruz ama nasıl birşey olmalı bu paraya ne alabilirz Genişletmek için tıkla ... yatırım için en iyisi bilezik ama hatıra olsun diyorsanız inci sette olur canım
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.142 tesaduf' Alıntı: gribe dönüştürmeden atlattık çok şükür zannemiyorum canım sen eşin hakkında kötü birşey anlatmadın ki hiç Genişletmek için tıkla ... yok ne anlatayım ki tesadüfümm baldemle uğraşmak için diyorum. 🙂
tesaduf' Alıntı: gribe dönüştürmeden atlattık çok şükür zannemiyorum canım sen eşin hakkında kötü birşey anlatmadın ki hiç Genişletmek için tıkla ... yok ne anlatayım ki tesadüfümm baldemle uğraşmak için diyorum. 🙂
B baldem Forum Okuru 13 Ocak 2012 #12.143 shuzur' Alıntı: aminn canım amin sana da geçmiş olsun gribin. baldem eşini sevmediğin borcu olan topik üyesi ben miyim yoksa Genişletmek için tıkla ... yok canım, sen eşin hakkında bişey anlatmıyorsun ki bi de rüyada diyodu eşime borcumuz var diye gerçekte olup olmadığını ben bilemem sonuçta totom açık kalmış sanırım
shuzur' Alıntı: aminn canım amin sana da geçmiş olsun gribin. baldem eşini sevmediğin borcu olan topik üyesi ben miyim yoksa Genişletmek için tıkla ... yok canım, sen eşin hakkında bişey anlatmıyorsun ki bi de rüyada diyodu eşime borcumuz var diye gerçekte olup olmadığını ben bilemem sonuçta totom açık kalmış sanırım
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.145 baldem' Alıntı: yok canım, sen eşin hakkında bişey anlatmıyorsun ki bi de rüyada diyodu eşime borcumuz var diye gerçekte olup olmadığını ben bilemem sonuçta totom açık kalmış sanırım Genişletmek için tıkla ... doğru rüya olduğuna göre o zaman bende olabilirim bende hemen sıyırmıştım kendimi
baldem' Alıntı: yok canım, sen eşin hakkında bişey anlatmıyorsun ki bi de rüyada diyodu eşime borcumuz var diye gerçekte olup olmadığını ben bilemem sonuçta totom açık kalmış sanırım Genişletmek için tıkla ... doğru rüya olduğuna göre o zaman bende olabilirim bende hemen sıyırmıştım kendimi
nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.146 Kafa' Alıntı: kuz valla benim bileziklerimin hepsi burma fazla zarar etmiyo diye onlardan aldık.. 2000 lirayada ancak 1 tane olur ama diyim yani Genişletmek için tıkla ... 1 tane olur kız zaten nişanda kaçtane takacağız 20 gram bilezik anca yapacak işte
Kafa' Alıntı: kuz valla benim bileziklerimin hepsi burma fazla zarar etmiyo diye onlardan aldık.. 2000 lirayada ancak 1 tane olur ama diyim yani Genişletmek için tıkla ... 1 tane olur kız zaten nişanda kaçtane takacağız 20 gram bilezik anca yapacak işte
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.147 baldem' Alıntı: yok canım, sen eşin hakkında bişey anlatmıyorsun ki bi de rüyada diyodu eşime borcumuz var diye gerçekte olup olmadığını ben bilemem sonuçta totom açık kalmış sanırım Genişletmek için tıkla ... hayır olsun bende geyik yapayım dedimm. inşallah evinize geçerseniz en tatlısından bebiş nasip olsun sana.
baldem' Alıntı: yok canım, sen eşin hakkında bişey anlatmıyorsun ki bi de rüyada diyodu eşime borcumuz var diye gerçekte olup olmadığını ben bilemem sonuçta totom açık kalmış sanırım Genişletmek için tıkla ... hayır olsun bende geyik yapayım dedimm. inşallah evinize geçerseniz en tatlısından bebiş nasip olsun sana.
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.148 shuzur' Alıntı: hayır olsun bende geyik yapayım dedimm. inşallah evinize geçerseniz en tatlısından bebiş nasip olsun sana. Genişletmek için tıkla ... ama gerçekte sevmiyosun dimi o kişinin kocasını 🙂
shuzur' Alıntı: hayır olsun bende geyik yapayım dedimm. inşallah evinize geçerseniz en tatlısından bebiş nasip olsun sana. Genişletmek için tıkla ... ama gerçekte sevmiyosun dimi o kişinin kocasını 🙂
B baldem Forum Okuru 13 Ocak 2012 #12.149 shuzur' Alıntı: hayır olsun bende geyik yapayım dedimm. inşallah evinize geçerseniz en tatlısından bebiş nasip olsun sana. Genişletmek için tıkla ... Inşallah canım Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin Inşallah sağlıklı & hayırlı bir evlat
shuzur' Alıntı: hayır olsun bende geyik yapayım dedimm. inşallah evinize geçerseniz en tatlısından bebiş nasip olsun sana. Genişletmek için tıkla ... Inşallah canım Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin Inşallah sağlıklı & hayırlı bir evlat
B baldem Forum Okuru 13 Ocak 2012 #12.150 shuzur' Alıntı: ama gerçekte sevmiyosun dimi o kişinin kocasını 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım 😀 birine takttımmı takarım 😀
shuzur' Alıntı: ama gerçekte sevmiyosun dimi o kişinin kocasını 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım 😀 birine takttımmı takarım 😀