Kafa Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.151 nickimi kim yedi' Alıntı: 1 tane olur kız zaten nişanda kaçtane takacağız 20 gram bilezik anca yapacak işte Genişletmek için tıkla ... ne bileyim be bana 3 tane takmışlardı aklıma ona gitti 😀 evet canım benimkilerde 20 gramdı... e bişey dicem bu alacagınız takıyı kız begenmiycekmi ? yani kız siizin orda değilmi ay benim kafam karıştı iyi ce ha :çitos:
nickimi kim yedi' Alıntı: 1 tane olur kız zaten nişanda kaçtane takacağız 20 gram bilezik anca yapacak işte Genişletmek için tıkla ... ne bileyim be bana 3 tane takmışlardı aklıma ona gitti 😀 evet canım benimkilerde 20 gramdı... e bişey dicem bu alacagınız takıyı kız begenmiycekmi ? yani kız siizin orda değilmi ay benim kafam karıştı iyi ce ha :çitos:
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.152 nickimi kim yedi' Alıntı: 1 tane olur kız zaten nişanda kaçtane takacağız 20 gram bilezik anca yapacak işte Genişletmek için tıkla ... bana kayınvalidem takı seti takmıştı düğünlere giderken takıyorum şık duruyor düğünde almayacaksanız nişanda set alabilirsiniz canım bana düğünde bilezik takıldı
nickimi kim yedi' Alıntı: 1 tane olur kız zaten nişanda kaçtane takacağız 20 gram bilezik anca yapacak işte Genişletmek için tıkla ... bana kayınvalidem takı seti takmıştı düğünlere giderken takıyorum şık duruyor düğünde almayacaksanız nişanda set alabilirsiniz canım bana düğünde bilezik takıldı
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.153 baldem' Alıntı: evet canım 😀 birine takttımmı takarım 😀 Genişletmek için tıkla ... çok merak ettim 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.155 Kafa' Alıntı: ne bileyim be bana 3 tane takmışlardı aklıma ona gitti 😀 evet canım benimkilerde 20 gramdı... e bişey dicem bu alacagınız takıyı kız begenmiycekmi ? yani kız siizin orda değilmi ay benim kafam karıştı iyi ce ha :çitos: Genişletmek için tıkla ... hava atma kız
Kafa' Alıntı: ne bileyim be bana 3 tane takmışlardı aklıma ona gitti 😀 evet canım benimkilerde 20 gramdı... e bişey dicem bu alacagınız takıyı kız begenmiycekmi ? yani kız siizin orda değilmi ay benim kafam karıştı iyi ce ha :çitos: Genişletmek için tıkla ... hava atma kız
B baldem Forum Okuru 13 Ocak 2012 #12.157 Kafa' Alıntı: ne bileyim be bana 3 tane takmışlardı aklıma ona gitti 😀 evet canım benimkilerde 20 gramdı... e bişey dicem bu alacagınız takıyı kız begenmiycekmi ? yani kız siizin orda değilmi ay benim kafam karıştı iyi ce ha :çitos: Genişletmek için tıkla ... söylemesi ayıptır bana 6 tane 3lü burma taktılar nişanda
Kafa' Alıntı: ne bileyim be bana 3 tane takmışlardı aklıma ona gitti 😀 evet canım benimkilerde 20 gramdı... e bişey dicem bu alacagınız takıyı kız begenmiycekmi ? yani kız siizin orda değilmi ay benim kafam karıştı iyi ce ha :çitos: Genişletmek için tıkla ... söylemesi ayıptır bana 6 tane 3lü burma taktılar nişanda
Kafa Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.158 tesaduf' Alıntı: hava atma kız Genişletmek için tıkla ... ay aşkolsun ya utandırdın beni şimdi yok kız ne hava atması bana takılanı söyledim sadece 🙂 yani nişanda 1 tane takılırsa nişandan sonra bir yere oturmaya gidilince 1 tane tek yalnız kalıyo o manada şey ettim ama bu arada doğru yani 3 tane taktılar bide set taktılar
tesaduf' Alıntı: hava atma kız Genişletmek için tıkla ... ay aşkolsun ya utandırdın beni şimdi yok kız ne hava atması bana takılanı söyledim sadece 🙂 yani nişanda 1 tane takılırsa nişandan sonra bir yere oturmaya gidilince 1 tane tek yalnız kalıyo o manada şey ettim ama bu arada doğru yani 3 tane taktılar bide set taktılar
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.159 benim eşimin babası yok eşim bilezik almıştı 4 tane. onları taktı annesi ile eşim. birde set. eşim aldığı içinde yüklenmedim fazla.
benim eşimin babası yok eşim bilezik almıştı 4 tane. onları taktı annesi ile eşim. birde set. eşim aldığı içinde yüklenmedim fazla.
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.160 baldem' Alıntı: söylemesi ayıptır bana 6 tane 3lü burma taktılar nişanda Genişletmek için tıkla ... maşallah.canım
baldem' Alıntı: söylemesi ayıptır bana 6 tane 3lü burma taktılar nişanda Genişletmek için tıkla ... maşallah.canım