sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.381 Bende istediğim zaman gelip gideceğim iş istiyorummmmmmmmmmmm evde durmakta sıkıcı
pineapples Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.382 amannnn sahilo bi biz varız kız nerde bu devlet nerde bu millet
Kafa Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.383 sahile uzan' Alıntı: Bende istediğim zaman gelip gideceğim iş istiyorummmmmmmmmmmm evde durmakta sıkıcı Genişletmek için tıkla ... tele çalışma diye bişey var sahilll 🙂 iş oldugu zaman arıyolar sende geliyosun işini yapıp gidiyosun 😀 tabi bu teoride var kullanan yer varmı bilmiyorum
sahile uzan' Alıntı: Bende istediğim zaman gelip gideceğim iş istiyorummmmmmmmmmmm evde durmakta sıkıcı Genişletmek için tıkla ... tele çalışma diye bişey var sahilll 🙂 iş oldugu zaman arıyolar sende geliyosun işini yapıp gidiyosun 😀 tabi bu teoride var kullanan yer varmı bilmiyorum
pineapples Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.384 sahile uzan' Alıntı: Bende istediğim zaman gelip gideceğim iş istiyorummmmmmmmmmmm evde durmakta sıkıcı Genişletmek için tıkla ... doğururum bi tane şehzade ohhhhh mis gibi otururum evimde 2005 yılından beri bu işi yapıyorum bide bizim iş çok stresli yorulduğumu hissediyorum ben artık
sahile uzan' Alıntı: Bende istediğim zaman gelip gideceğim iş istiyorummmmmmmmmmmm evde durmakta sıkıcı Genişletmek için tıkla ... doğururum bi tane şehzade ohhhhh mis gibi otururum evimde 2005 yılından beri bu işi yapıyorum bide bizim iş çok stresli yorulduğumu hissediyorum ben artık
Kafa Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.385 pineapples' Alıntı: amannnn sahilo bi biz varız kız nerde bu devlet nerde bu millet Genişletmek için tıkla ... bende varım hadi sarılalım sıkı sıkı
pineapples' Alıntı: amannnn sahilo bi biz varız kız nerde bu devlet nerde bu millet Genişletmek için tıkla ... bende varım hadi sarılalım sıkı sıkı
nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.386 sahiloooo o resmimi görmedin kuzuş albümde ilk resimde link olarak var onu yapıştır 🙂)
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.387 pineapples' Alıntı: selam kızlar nabersiniz Genişletmek için tıkla ... selam tatlım kıymetlim ben iyiyim şükür sen nasılsın
pineapples' Alıntı: selam kızlar nabersiniz Genişletmek için tıkla ... selam tatlım kıymetlim ben iyiyim şükür sen nasılsın
Kafa Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.388 nickimi kim yedi' Alıntı: sahiloooo o resmimi görmedin kuzuş albümde ilk resimde link olarak var onu yapıştır 🙂) Genişletmek için tıkla ... ya kuzu sen ne zeki hatunsun he
nickimi kim yedi' Alıntı: sahiloooo o resmimi görmedin kuzuş albümde ilk resimde link olarak var onu yapıştır 🙂) Genişletmek için tıkla ... ya kuzu sen ne zeki hatunsun he
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.389 sahile uzan' Alıntı: Baldem pompa gibi geldim gördün mü 🙂))) neler kaynattınız geri sayfa gitmiyor Genişletmek için tıkla ... sahil sordum seni hep nerelerdesin kilo bildirimi yap çabuk topikeeeeeeeeee
sahile uzan' Alıntı: Baldem pompa gibi geldim gördün mü 🙂))) neler kaynattınız geri sayfa gitmiyor Genişletmek için tıkla ... sahil sordum seni hep nerelerdesin kilo bildirimi yap çabuk topikeeeeeeeeee
pineapples Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.390 shuzur' Alıntı: selam tatlım kıymetlim ben iyiyim şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... huzurummmm canım can parem hamd olsun bugünümüze binlerce şükür iyiyim ev iş aynı bildiğin gibi ama çok yoruldum ben dinlenmek istiyorummmm
shuzur' Alıntı: selam tatlım kıymetlim ben iyiyim şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... huzurummmm canım can parem hamd olsun bugünümüze binlerce şükür iyiyim ev iş aynı bildiğin gibi ama çok yoruldum ben dinlenmek istiyorummmm