shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.391 pineapples' Alıntı: huzurummmm canım can parem hamd olsun bugünümüze binlerce şükür iyiyim ev iş aynı bildiğin gibi ama çok yoruldum ben dinlenmek istiyorummmm Genişletmek için tıkla ... Allah sana güzel güzel dinlenebileceğin stressiz günler nasip etsin kuzucum. tam da ezan saati.. Allah kabul etsin.
pineapples' Alıntı: huzurummmm canım can parem hamd olsun bugünümüze binlerce şükür iyiyim ev iş aynı bildiğin gibi ama çok yoruldum ben dinlenmek istiyorummmm Genişletmek için tıkla ... Allah sana güzel güzel dinlenebileceğin stressiz günler nasip etsin kuzucum. tam da ezan saati.. Allah kabul etsin.
nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.392 Kafa' Alıntı: ya kuzu sen ne zeki hatunsun he Genişletmek için tıkla ... bende çareler tükenmezz bebişş öyleyim biraz
Kafa' Alıntı: ya kuzu sen ne zeki hatunsun he Genişletmek için tıkla ... bende çareler tükenmezz bebişş öyleyim biraz
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.394 canımmmmmmmmmmmmm çok tatlı resim nikicim hatırladığımdan da tatlıymış resim..
pineapples Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.395 shuzur' Alıntı: Allah sana güzel güzel dinlenebileceğin stressiz günler nasip etsin kuzucum. tam da ezan saati.. Allah kabul etsin. Genişletmek için tıkla ... Allah senden razı olsun Rabbim evine hanene geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin inş.
shuzur' Alıntı: Allah sana güzel güzel dinlenebileceğin stressiz günler nasip etsin kuzucum. tam da ezan saati.. Allah kabul etsin. Genişletmek için tıkla ... Allah senden razı olsun Rabbim evine hanene geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin inş.
pineapples Hamiş Melek 13 Ocak 2012 #12.396 nikiiii huhu ne güzel çıkmışsın kızzz maş. Rabbim nazarlardan korusun geçim huzur versin inş.
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.398 ben çıkıyorum kızlar ufaktan. Allaha emanetsiniz. haftaya akşamları otelden yazarım. sahilim salı sabahı görüşmek umuduylan..
ben çıkıyorum kızlar ufaktan. Allaha emanetsiniz. haftaya akşamları otelden yazarım. sahilim salı sabahı görüşmek umuduylan..
shuzur Daimi Üye Üye 13 Ocak 2012 #12.399 baldem+, cikletimnerde+, Kafa+, nickimi kim yedi+, pineapples+, sahile uzan+seviyom sizi.
C cikletimnerde Forum Okuru 13 Ocak 2012 #12.400 gweldim ben.. firmadan bi arkadas film önerdi.. umudunu kaybetme .. onu izlemek istedim ama sürekli donuyo kapadım bende..
gweldim ben.. firmadan bi arkadas film önerdi.. umudunu kaybetme .. onu izlemek istedim ama sürekli donuyo kapadım bende..