Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ben cumartesi 11:30 a kadar uyudum o saatte de eşim uyandırdı hadi hasta prenses kahvaltı yapalım sonra yine uyursun dedi 🙂
kahvaltı hazırlamış, karnımızı doyurduk mak. çamaşır koyduk sonra onları astık
evi süpürdük tam fişi çekerken elektrikler kesildi
biraz uzandık kocişle sonra dışarıya çıkalım dedik ama elektrik olmadığı icin otoparkta mahsur kaldık
minibüsle carrefour'a gittik dolaştık sonra annemlere gittik
pazar günü de yine elti adayım kahvaltıya geldi onlar gittikten sonra da biz arkadaşımıza gittik sonra evimize gidip film izledik veeee uykuuuu

Hafta sonu neler yaptınız kızlar.
Biz cumartesi günü eşimle alışverişe gittik. Sonra annemler geldi yemeğe.
Kızçeyle eşim annemler gelmeden kavga ettiler.

Pazar günüde eşimi işe yolladım sonrasında kızçe bana sataştı resmen bağırdı.
Bende hemen giyinip evden çıktım yoksa kavga edicektik. Anneme gittim.
Hem eşimle hem benle kavga etti okadar gereksiz şeyler yüzünden 🙁
Hafta sonları bile eşim yoksa evde kalmak istemiyorum kızlar.
Eşim yatak odasından dışarı bile çıkmak istemiyor 🙁
Konuşmamak için. Sürekli konuşuyor makine gibi hiç durmuyo ya 🙁

kızlar günaydın yeni bir hafta geldi
güzel bir hafta olur hızlıca geçer inşallah

evet kafa bu pazarları çabuk geçiyor hiç birşey anlaşılmıyor

aynen ya pazardan hiç ama hiç bişey anlamaıyorum 🙁

bizde cumartesi ben temizlik yaptım sonra anneme gittik eşimle annem bize kısır yapacaktı,kardeşim geldi..annemleride alıp bize gittik ve oyun oynadık 🙂 gece eşim annemi eve bıraktı geldi gece saat 4e kadar oyunumuza devam ettik 🙂

pazar günüde öğlene kadar uyuduk sonra bi kahvaltı yaptık sonra ben anneme gitti azcık oturdum sonrada akşam üzeri evimize geçtik biraz tv ve sonuçta yine burdayım 🙁((((

ayhhh şıpıdığım canım benim, Allah sana sabır versin canım
kendimi senin yerine koyduğum zamanlarda bile içim daralıyor
madem bu kadın evde tek başına durabiliyor o zaman siz neden yakın bir yerlere taşınmıyorsunuz?

geldimm bebişlerrr çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için🙂) çok mutlu oldum

haftasonu işten eve gittim benim kociş güzel bir kahvaltı hazırlamış d.günümü unuttu yine dedim neyse oturduk hadi annenlere gidelim dedi bi gittik asıl süpriz ordaymış pastayı hazırlamışlar güzel bi kutlama yaptık dans ettik🙂) böylelikle 28 i girmiş oldum

standart iş temizlik ay bazen bunlıyorm her hafta 4 makina çamaşır fenalık geldi iyice yıpranıyorum gibi geliyor bazen bir pazar kahvaltıda köfte yaptı eşim topla kaldır at makinya sil süpür koca bir gün birde o iğrenç ütü sıkıldım iki kişiyiz çokmu dağınığım diyorum ama yani evde duranalrdan daha tertipliyim daha iyim diyorum teselli ediyorum ama kendime zaman ayıramamk kötü oluyor

standart iş temizlik ay bazen bunlıyorm her hafta 4 makina çamaşır fenalık geldi iyice yıpranıyorum gibi geliyor bazen bir pazar kahvaltıda köfte yaptı eşim topla kaldır at makinya sil süpür koca bir gün birde o iğrenç ütü sıkıldım iki kişiyiz çokmu dağınığım diyorum ama yani evde duranalrdan daha tertipliyim daha iyim diyorum teselli ediyorum ama kendime zaman ayıramamk kötü oluyor

yok bacım yok eşim bırakmıyo merhametinden.
Ne yaparsa yapsın arkasını dönmez o konuda.
Kızçede bunun çok iyi bilincinde o yüzden atını koşturuyo.
Zaten öle bişi gündeme gelse bile kızçem hasta olur 😉

ya 8kg birde beyazlar hergün değişiliyor fix eşim spora gidiyor hafta 3gün oda havlusu yok atletler felan renkiler kotlar 4 tane attın mı bir sürü yer alıyor havlular ara renkler derken 4 oluyor haikaten birde kurumaları böğğğ ay gerçekten kış günü bana çok zor geldi sıcak suda aksa oda yok biran önce yaz gelsin bir kere şikayet etmicem