P peeeh Yeni Üye Üye 17 Ocak 2012 #12.665 nickimi kim yedi' Alıntı: ne güzel kar yağıyor ya :salıncak: Genişletmek için tıkla ... ZUZU YAKLAŞIK 2007 DEN BERİ BİZİM BURAYA KAR YAĞMADI DİYE BİLİRİM HİÇ YERLER TUTMAMIŞTI BU SABAH 4 PARMAK KAR VAR 🙂 🙂 🙂 🙂 ÇOK MUTLU OLDUMM
nickimi kim yedi' Alıntı: ne güzel kar yağıyor ya :salıncak: Genişletmek için tıkla ... ZUZU YAKLAŞIK 2007 DEN BERİ BİZİM BURAYA KAR YAĞMADI DİYE BİLİRİM HİÇ YERLER TUTMAMIŞTI BU SABAH 4 PARMAK KAR VAR 🙂 🙂 🙂 🙂 ÇOK MUTLU OLDUMM
nickimi kim yedi Hamiş Melek 17 Ocak 2012 #12.666 burda da çok yağardı kuzu antalyaya yakınız iklim değişiyor gittikçe🙂)
tesadüf Yeni Üye Üye 17 Ocak 2012 #12.667 SUPERİSİ1688' Alıntı: ZUZU YAKLAŞIK 2007 DEN BERİ BİZİM BURAYA KAR YAĞMADI DİYE BİLİRİM HİÇ YERLER TUTMAMIŞTI BU SABAH 4 PARMAK KAR VAR 🙂 🙂 🙂 🙂 ÇOK MUTLU OLDUMM Genişletmek için tıkla ... dün dedim ben sana🙂
SUPERİSİ1688' Alıntı: ZUZU YAKLAŞIK 2007 DEN BERİ BİZİM BURAYA KAR YAĞMADI DİYE BİLİRİM HİÇ YERLER TUTMAMIŞTI BU SABAH 4 PARMAK KAR VAR 🙂 🙂 🙂 🙂 ÇOK MUTLU OLDUMM Genişletmek için tıkla ... dün dedim ben sana🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 17 Ocak 2012 #12.668 tesadüfff ne yaptın gözleme işini geliştirdin mi sıcak sıcak yemeside güzel oluyor ya
P peeeh Yeni Üye Üye 17 Ocak 2012 #12.669 tesaduf' Alıntı: dün dedim ben sana🙂 Genişletmek için tıkla ... evetttt sen gönderdin demi bana 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 17 Ocak 2012 #12.670 nickimi kim yedi' Alıntı: ne güzel kar yağıyor ya :salıncak: Genişletmek için tıkla ... burda sabahtan bei yağmıyor canım ama akşam süper yağıyordu 23:30 da yürüyüşe çıktık kocacımla çok romantikti kimsecikler yoktu dışarıda bizimkilerden başka ayak izi yoktu çok güzeldi
nickimi kim yedi' Alıntı: ne güzel kar yağıyor ya :salıncak: Genişletmek için tıkla ... burda sabahtan bei yağmıyor canım ama akşam süper yağıyordu 23:30 da yürüyüşe çıktık kocacımla çok romantikti kimsecikler yoktu dışarıda bizimkilerden başka ayak izi yoktu çok güzeldi