Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

dün annem ve teyzelerim kızçeyi çay'a davet etmişler
kızçe de baya nazlandıktan sonra davetlerini kabul etmiş annemde toplanmışlar
annem, teyzelerim, kuzenim, annemin yengesi ve gelini
konuşuyorlar mış, işte modern gençlikten falan işte evlenmeden hamile kalanlar artık çok var veya beraber yaşayanlar diye
kızçe demiş ki; baldem de burda kardeşiyle beraber yaşadı siz yurtdışındaydınız kızınızın neler yaptığını siz nerden biliyorsunuz demiş, annemde ben cocuğumu tanıyorum demiş güvenmesen göndermezdim....
kızçe de valla ben böyle mutasıp görünsem de modernim galiba, baldemin hiçbişeyini araştırmadım oğluma sormadım bile gerdekte olması gerekenler oldu mu diye
sonuçta sizin kızınız yurtdışında büyümş burda 4 sene kardeşiyle kaldı kim bilir neler yaşadı demiş
annem hiçbişey dememiş ama en büyük teyzem yanlış kelimeler kullanıyorsun bak yanlış anlaşılmalara yol açılıyor demiş
kızçe de yok ben aklımdan geçenleri söylüyorum Allah'ın bildiğini kul'dan saklamam demiş
sonra eşim'in işten çıkma saatinde eşimi aramış beni burdan alıp eve götür demiş
sonra eşime beni kovmaktan beter ettiler, ben kızlarının namusundan emin olmadığımı söylemedim ki aklımdan geçeni söyledim demiş
eşimde çıldırmış annem ağlamış çok üzülmüş
eşim kızçeye ben sil demiş
kızçe evde bayılmış kaynım eşime bağırıyo telefonda
ayhhh resmen kıyamet yeri gibiydi
ağlamaktan gözlerim şişti, düşünüyorum acaba hangi davranışımla böyle düşünmesini sağladım hangi hakla annemi üzer

ay canım ya kötü olmuş çok sen kendinde suçu arama o tamamen kısçenin patavatsızlığı ama eşine bir kez daha helal olsun hep senin arkanda iyi oldu belkide artık eskisi kadar görüşmezsiniz sizi raahtsız edemez