twettysale Yeni Üye Üye 17 Ocak 2012 #12.733 Evlilikten sogdum böyle manyaklar yüzünden demekki neymiş herkesi kendi annemiz,babamız gibi sanmıycakmışız
Evlilikten sogdum böyle manyaklar yüzünden demekki neymiş herkesi kendi annemiz,babamız gibi sanmıycakmışız
B baldem Forum Okuru 17 Ocak 2012 #12.734 cikletimnerde' Alıntı: gelip senden özür dilicek asla yüz verme baldem.. Genişletmek için tıkla ... yook asla ben konuşmam, önce annemden özür diliyecek sonra benden sonra da uzuuuun zaman gitmem evine twettysale' Alıntı: Evlilikten sogdum böyle manyaklar yüzünden demekki neymiş herkesi kendi annemiz,babamız gibi sanmıycakmışız Genişletmek için tıkla ... sakın tweety herkes böyle olacak diye bir kaide yok, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
cikletimnerde' Alıntı: gelip senden özür dilicek asla yüz verme baldem.. Genişletmek için tıkla ... yook asla ben konuşmam, önce annemden özür diliyecek sonra benden sonra da uzuuuun zaman gitmem evine twettysale' Alıntı: Evlilikten sogdum böyle manyaklar yüzünden demekki neymiş herkesi kendi annemiz,babamız gibi sanmıycakmışız Genişletmek için tıkla ... sakın tweety herkes böyle olacak diye bir kaide yok, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
B baldem Forum Okuru 17 Ocak 2012 #12.735 aday gelmiş görüşmyeye ben bir gidip geleyim kızlar görüşürüz birazdan
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 17 Ocak 2012 #12.737 Yemek yedim geldim kızlar. Afiyet olsun hepinize. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın Kötü düşünceli art niyetli insanlarada fırsat vermesin rabbim.
Yemek yedim geldim kızlar. Afiyet olsun hepinize. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın Kötü düşünceli art niyetli insanlarada fırsat vermesin rabbim.
P peeeh Yeni Üye Üye 17 Ocak 2012 #12.739 Kafa' Alıntı: regl oluyorum:küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm: Genişletmek için tıkla ... canım benim yaaaaaaaaaaa kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama bu ay olcam diyodun bekliyodunn
Kafa' Alıntı: regl oluyorum:küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm: Genişletmek için tıkla ... canım benim yaaaaaaaaaaa kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama bu ay olcam diyodun bekliyodunn
Kafa Hamiş Melek 17 Ocak 2012 #12.740 SUPERİSİ1688' Alıntı: canım benim yaaaaaaaaaaa kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama bu ay olcam diyodun bekliyodunn Genişletmek için tıkla ... evet bekliyodum ama demekki içimde yinede bi umut taşıyormusum 🙁
SUPERİSİ1688' Alıntı: canım benim yaaaaaaaaaaa kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama bu ay olcam diyodun bekliyodunn Genişletmek için tıkla ... evet bekliyodum ama demekki içimde yinede bi umut taşıyormusum 🙁