eşim eve gidince açıyor doğalgaz'ı saat 01:00 otomatikmen kapanmasını ayarladık
yani hafta arası 17:00 - 01.00 arası yanıyor, hafta sonları da bütün gün yanıyor
hımm bizde doğalgazdan sorumlu bakan eşim😀 Oda gelince açıyor ama sabaha kadar kapatmıyoruz sabah uyanınca kapatıyor yaklaşık 12 saat yanıyor her gün haftasonuda böyle zaten evde pek durmuyoruz
ben seni bu ay terk ettim canım bizim faturalar kızlarınkine yaklaştı bize 70 tl doğalgaz geldi kombi yandığı için elektrikte 30 geldi bu ay suda dün geldi oda 20 tl oda artmş
benim sürekli minimum ayarda yanıyor ve hiç kapatmıyorum..87 gelmişti 2 dir..
bu arada kızlar geçen ay bulaşık makinesini çok çalıştırmadım 21 su 26 elektirk geldi..
buşaık makinesi çalıştıgında 39 elektrik 34 su gelmişti..ki çalıştırdıgım an voltaj düşüyo..
eski sistem eski sistem diyorum başkada bişi demiyorum valla..
aa iyiymiş o zaman 😀 doğalgazdan biz sabah uyanınca kapatıyoruz ondan farketmiştir ben her sabah ter içinde uyanıyorum ama eşm genede sabaha kadar çalıştıryor kmbiyi ev soğumasın diyor bende karışmıyorum
herkes kendi vücut ısısını kendi daha iyi bir tabii ama bendeki kansılık kimsede yoktur galiba
11.3 olması gereken değer bende en iyi halimle 4 üstüne bi de anemi de var🙂 günde 2 demir hapım var sabah kalkar kalkmaz pekmez yediriyor eşim
termal külotlu çorap giyiyorum dışarıya çıkarken dikişlerim korunsun ameliyat yerim iltihaplanmasın diye
sanırım bu halimle bile hepinizden daha sağlamım
baldem biz onuda denedik kapatıp açmayı
eve gelip yaktık akşam yatarken kapadık..aynı fatura geldi..
ama sabah yataktan kalkınca donuyorum kıyafetlerim bile buz gibi oluyo..o yüzden kapatmıyoruz..