Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ben öyle yapsam ev ısınana kadar yatma vakti geliyo zaten
evimiz korunaklı değil ve büyük
ben çok üşüyorum bide öyle yapsam donarım yeminle yaaa

bizim sağımız solumuz altımız üstümüz dolu o yüzden iyi ısınıyoruz ama alt katımız taşınıyormuş ya çok üzüldüm kış ortasında taşınılır mı ya insan kışı geçirir bu arada bol bol yakar 😀 öyle taşınır

valla bende elektrik sudan fedakarlık edemicem. Bulaşık makinesini çalıştırmadan yapamam. 1 bardak ta olsa bir tabakta hepsini makineye biriktiriyorum.

benimde ellerim çok üşüyor geçen sağlık ocağına gitmiştim ölçtüler sende kansızlık yok psikolojik dedi olabilir mi ki öyle birşey

şipim cidden bulaşık makinası tasarruflu ama zamandan tasarruflu zamanını almıyo tek işe yaradıgı konu o..
ne elektrik ne su dinliyo..bide deterjanı tuzu yanında cabası..baştan beri bulaşık makinesinin elektirk sudan tasarruf olmadıgını düşünüyordum..
hem elektrik hem deterjanına tuzuna partlatıcısna 20 tl veriyoz bumu tasarruf..ayy bulaşık makinesine uyuz oldum şimdi nedense..

Bence sudan tasarruf ediyor. Ben bulaşık elde yıkasam çok su harcıyorum. Bir bardağı saniyelerce dakikalarca çalkalıyorum. Bulaşık detarjanı atığı gitmiyomuş gibi paronaya yapıyorum. 😀 Elektrikten okadar tasarruf etmiyordur sonuçta güç harcıyor. Özellikle bizim bulaşık makinesi eski yenilemedik bulaşıkları 2.30 saatte yakıyor 😕
Belimizi doğrultunca ilk bulaşık makiniseni değiştirip 30 dk da yıkayanlardan alıcam.

NAPİM BIRAKTIN GİTTİN HEMEN LİSTEYE

ÇOK GÜZEL Bİ SAYI ÇOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKK
eşinde öyle diyomu acaba

benim eşim sayı ayırt etmez

ama 50 ila 60 daha çok sevsede ben 70i seviyom diye sesini çıkarmıyo napsın garibim

şaka maka bişey demiyo canım ya çünkü biliyo beni bu konuyu konuşmuştuk önceden ben ısınmadan yapamam 🙂

neden kız ben bi deterejan aldım 20 tl ye tuzu parlatıcısı da içinde 6 aydır kullanıyom
ay hiç uğraşamam elde yıkamaya yaa
hiç sevmiyorum bulaşık işini zaten

kalabalık misafir gelince harika bişey de bulaşık makinesi ama iki kişinin bulaşığını oraya doldurmak bana daha zor geliyor, 2 tabak 2çatal bıçak ve kaşık yıkamak daha kolay hemde çevreye dost😀