B baldem Forum Okuru 18 Ocak 2012 #13.031 sahile uzan' Alıntı: sana twitt ne desem en modern en yenilikçi en bakımlı yani bunların bir adı var ama şuan aklıma gelmiyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... ikoncan
sahile uzan' Alıntı: sana twitt ne desem en modern en yenilikçi en bakımlı yani bunların bir adı var ama şuan aklıma gelmiyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... ikoncan
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Ocak 2012 #13.032 baldem' Alıntı: canım sen annene git eşin oraya gelsin, arada bir anne kız başbaşa olmak iyi geliyor Genişletmek için tıkla ... hafta içi o pek olmuyor canım çünkü babam 7 de geliyor ve yemek yiyorlar
baldem' Alıntı: canım sen annene git eşin oraya gelsin, arada bir anne kız başbaşa olmak iyi geliyor Genişletmek için tıkla ... hafta içi o pek olmuyor canım çünkü babam 7 de geliyor ve yemek yiyorlar
E elcintih Üye Üye 18 Ocak 2012 #13.033 hoşbulduk tesadüfcüm nasılsın bakalım nasıl gidiyor eşimle bizde kahvaltı ctesi onun pazar benim öyle anlaşmamız var
hoşbulduk tesadüfcüm nasılsın bakalım nasıl gidiyor eşimle bizde kahvaltı ctesi onun pazar benim öyle anlaşmamız var
C cikletimnerde Forum Okuru 18 Ocak 2012 #13.035 tesaduf' Alıntı: bende . Genişletmek için tıkla ... hayır niye pişman oluyosunuz ya..ben çok güldüm.. enler listesinde olsak nolur olmasak nolur..ufak tefek şeyler için üzmeyin kendinizi..
tesaduf' Alıntı: bende . Genişletmek için tıkla ... hayır niye pişman oluyosunuz ya..ben çok güldüm.. enler listesinde olsak nolur olmasak nolur..ufak tefek şeyler için üzmeyin kendinizi..
sahile uzan Daimi Üye Üye 18 Ocak 2012 #13.037 az kişi yapmış birgün çiklet siz yapmadınız mı görmedim
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Ocak 2012 #13.039 elcintih' Alıntı: hoşbulduk tesadüfcüm nasılsın bakalım nasıl gidiyor eşimle bizde kahvaltı ctesi onun pazar benim öyle anlaşmamız var Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sen nasılsın yemek menüsü oluştururken aklıma sen geliyorsun sürekli kaytaryordun ya ya birşeyerlere gidiyordun yada kahvaltı hazrlıyordun ya bende seninle uğraşıyordum aklıma o geliyor 😀
elcintih' Alıntı: hoşbulduk tesadüfcüm nasılsın bakalım nasıl gidiyor eşimle bizde kahvaltı ctesi onun pazar benim öyle anlaşmamız var Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sen nasılsın yemek menüsü oluştururken aklıma sen geliyorsun sürekli kaytaryordun ya ya birşeyerlere gidiyordun yada kahvaltı hazrlıyordun ya bende seninle uğraşıyordum aklıma o geliyor 😀