iyiyim canım sen nasılsın yemek menüsü oluştururken aklıma sen geliyorsun sürekli kaytaryordun ya ya birşeyerlere gidiyordun yada kahvaltı hazrlıyordun ya bende seninle uğraşıyordum aklıma o geliyor 😀
hala aynı canım yaa işe başladıktan sonra işim çok zorlandı walla eşim benden önce evde oluyor o hazırlıyor sonra birde diyor senden önce gelmicem eve diyor 😀 zor oluyor canım yaa annem yanımda olsa daha çok kaytarırdım ama degil işte anneniz yanınızda kıymetinizi bilin
insomim bagışıklık sistemini güçlendiren ilaç degil mi ?15 yaşına kadar insomim içiyorsun 15 yaşını geçtikten sonra insomim plus tarzında bir türü var onu içiyorsun haftada bir içtigin zaman hasta olmanı önlüyor.Doktorlar yazmıyorlar eczaneden alabiliyorsun fiyatı 25 lira 🙂
insomim bagışıklık sistemini güçlendiren ilaç degil mi ?15 yaşına kadar insomim içiyorsun 15 yaşını geçtikten sonra insomim plus tarzında bir türü var onu içiyorsun haftada bir içtigin zaman hasta olmanı önlüyor.Doktorlar yazmıyorlar eczaneden alabiliyorsun fiyatı 25 lira 🙂
başka birşeydir canım senin bahsettiğin benim dediğim insomin mavi yazı ile beyazlı mavili kutuda kas gevşetici rahatlatıcı uyku ilacı
bundan 6 sene önce yaşadığım bir olaydan ötürü uyuyamıyordum doktorda yaşım kücük bağımlılık yapmasın diye insomin vermişti bitkisel olduğu için sersem etmiyor
ay çokmuş ya ben ayran yapıp içeyim her akşam 🙂
anneme dedim ama sağlık ocağına de uyuyamıyorum felan bunu önerdiler yazılıyor mu diye tabi düzgün yazabildiyse 🙂
başka birşeydir canım senin bahsettiğin benim dediğim insomin mavi yazı ile beyazlı mavili kutuda kas gevşetici rahatlatıcı uyku ilacı
bundan 6 sene önce yaşadığım bir olaydan ötürü uyuyamıyordum doktorda yaşım kücük bağımlılık yapmasın diye insomin vermişti bitkisel olduğu için sersem etmiyor
elcin işte yemek evde yemek insan sıkılıyor yemekten bazen
zaten kış sebebiyle genelde aşağıdan yiyiyorum mutfakta soğukta uğraşmıyorum ama işe de yemek koyduğumuz için yinede akşam 9 10 gibi yemek yapıyorum tek çeşit de olsa şimdi sabah yeşil mercimek ıslattım gidince çorbasını şehriyeli felan yapıcam