P peeeh Yeni Üye Üye 19 Ocak 2012 #13.232 sahile uzan' Alıntı: Evvet peri sıradaki şarkı bizlere gelsin Genişletmek için tıkla ... PAL DA ÇOK REKLAM OLUYO KUZUM YAA İYİ OLDU SEVDİM BURAYI 🙂 🙂 Kafa' Alıntı: olmazmı niiki niki bende zar zor ayakta kaldım geçenlerde 🙂 Genişletmek için tıkla ... KIZ DÜŞMEDİN DEMİİİİ
sahile uzan' Alıntı: Evvet peri sıradaki şarkı bizlere gelsin Genişletmek için tıkla ... PAL DA ÇOK REKLAM OLUYO KUZUM YAA İYİ OLDU SEVDİM BURAYI 🙂 🙂 Kafa' Alıntı: olmazmı niiki niki bende zar zor ayakta kaldım geçenlerde 🙂 Genişletmek için tıkla ... KIZ DÜŞMEDİN DEMİİİİ
P peeeh Yeni Üye Üye 19 Ocak 2012 #13.233 sahill uyuyamadığın için böyle rüyalar görüyo olabilirmisinnn
B baldem Forum Okuru 19 Ocak 2012 #13.234 hayrolsun rüyan sahil, sen aldın mı dün insomin veya başka bişi
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Ocak 2012 #13.235 Yok canım bugün inşallah akşam metroya yetişmek için koşturdum saatli çünkü 🙁 otobüsümde bugün 5dk erken çıkıp eczane yolumun üstü bakıcam
Yok canım bugün inşallah akşam metroya yetişmek için koşturdum saatli çünkü 🙁 otobüsümde bugün 5dk erken çıkıp eczane yolumun üstü bakıcam
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Ocak 2012 #13.237 ben bir hürremin kaçırdığım yerlerine bakıp geliyor aslında diziyi izledim ama bir ara mutfaktaydım portakal sıktım kestane közledim oyalandım o yüzden o kısmına bakıp geleyim
ben bir hürremin kaçırdığım yerlerine bakıp geliyor aslında diziyi izledim ama bir ara mutfaktaydım portakal sıktım kestane közledim oyalandım o yüzden o kısmına bakıp geleyim
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Ocak 2012 #13.239 superisi1688' Alıntı: sahill uyuyamadığın için böyle rüyalar görüyo olabilirmisinnn Genişletmek için tıkla ... olabilir ama eşimde takip etmiş uyudun biraz diyor uyudum normalden biraz daha uzun
superisi1688' Alıntı: sahill uyuyamadığın için böyle rüyalar görüyo olabilirmisinnn Genişletmek için tıkla ... olabilir ama eşimde takip etmiş uyudun biraz diyor uyudum normalden biraz daha uzun
E elcintih Üye Üye 19 Ocak 2012 #13.240 sahile uzan' Alıntı: Kış günü çok zor allah sabırlar versin elcin ya Genişletmek için tıkla ... evet canım yaa çok kar varmı siizn oralarda
sahile uzan' Alıntı: Kış günü çok zor allah sabırlar versin elcin ya Genişletmek için tıkla ... evet canım yaa çok kar varmı siizn oralarda