B baldem Forum Okuru 19 Ocak 2012 #13.272 size doyum olmaz, kimsenin konuşası yok galiba bugün öğleden sonra görüşürüz kızlar
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Ocak 2012 #13.274 Niki miki valla yakın olsak benim dolaptan bakardık değişik şeyler 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Ocak 2012 #13.276 Akşam eve gidince dolaptaki sebzelerden yapıcam bir şeyler eşimde yok radyo açıp
C cikletimnerde Forum Okuru 19 Ocak 2012 #13.277 bugun keyfim yok kızlarr benim ya.. asabiliğim üstümde..çalışmak istemiyorum..bana iş verenlere resmen tırnaklarımı çıkarıyorum.. kovulsam yeridir..sakin olmam lazım 1 2 3 hahahh
bugun keyfim yok kızlarr benim ya.. asabiliğim üstümde..çalışmak istemiyorum..bana iş verenlere resmen tırnaklarımı çıkarıyorum.. kovulsam yeridir..sakin olmam lazım 1 2 3 hahahh
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 19 Ocak 2012 #13.278 tÜNAYDIN canımcıklarım. BEN çok yoğunum dün dediğim gibi. Öğle arasında fırsat bulup geldim hemen. Yarında sanırım nete giremicem. inşallah biter işlerim hemencecik 🙂 çok yoruldum 🙁
tÜNAYDIN canımcıklarım. BEN çok yoğunum dün dediğim gibi. Öğle arasında fırsat bulup geldim hemen. Yarında sanırım nete giremicem. inşallah biter işlerim hemencecik 🙂 çok yoruldum 🙁
P peeeh Yeni Üye Üye 19 Ocak 2012 #13.279 sahile uzan' Alıntı: Bugün evden yeşil mercimek getirdim 🙂 öğlen yemeğim Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışın kuzuşummmm getir tabii ŞIPIDIK' Alıntı: tÜNAYDIN canımcıklarım. BEN çok yoğunum dün dediğim gibi. Öğle arasında fırsat bulup geldim hemen. Yarında sanırım nete giremicem. inşallah biter işlerim hemencecik 🙂 çok yoruldum 🙁 Genişletmek için tıkla ... inş. tatlımm ya hemen biter işlerinn sakin ol kimseciğe kızma 🙂
sahile uzan' Alıntı: Bugün evden yeşil mercimek getirdim 🙂 öğlen yemeğim Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışın kuzuşummmm getir tabii ŞIPIDIK' Alıntı: tÜNAYDIN canımcıklarım. BEN çok yoğunum dün dediğim gibi. Öğle arasında fırsat bulup geldim hemen. Yarında sanırım nete giremicem. inşallah biter işlerim hemencecik 🙂 çok yoruldum 🙁 Genişletmek için tıkla ... inş. tatlımm ya hemen biter işlerinn sakin ol kimseciğe kızma 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Ocak 2012 #13.280 Bu haftaya bende çok hızlı başladım ve yorgunluk çöktü iş yorgunluğu dün de uyuduğum içim biraz sakinim
Bu haftaya bende çok hızlı başladım ve yorgunluk çöktü iş yorgunluğu dün de uyuduğum içim biraz sakinim