nickimi kim yedi Hamiş Melek 19 Ocak 2012 #13.291 çok uykum geldi ya şu saatler tam uyku saati ne güzel ramazanda arşive gidip kapıyıda kitleyip sandalyelere yatıp uyuyorduk bir saat
çok uykum geldi ya şu saatler tam uyku saati ne güzel ramazanda arşive gidip kapıyıda kitleyip sandalyelere yatıp uyuyorduk bir saat
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Ocak 2012 #13.292 SUPERİSİ1688' Alıntı: Ayyyyyyyyyyyyy bi imkan olsada bende yeni mobilyaya yeni yeni kıyafetler alabilsem 🙂 Genişletmek için tıkla ... sen koca bir ev döşeeceksin canım o zaamn bol bol birşeyler alacaksın zaten emin ol alışverişten bıkacaksın
SUPERİSİ1688' Alıntı: Ayyyyyyyyyyyyy bi imkan olsada bende yeni mobilyaya yeni yeni kıyafetler alabilsem 🙂 Genişletmek için tıkla ... sen koca bir ev döşeeceksin canım o zaamn bol bol birşeyler alacaksın zaten emin ol alışverişten bıkacaksın
B baldem Forum Okuru 19 Ocak 2012 #13.293 sahile uzan' Alıntı: geçen dolabı topladım ay ıvır zıvır ne çok şey varmış seneye hiç biri olmaz bana kesin Genişletmek için tıkla ... ben anamın evinden kıyafetleri toplarken birçok şeyi verdim evime getirdim bi posta daha dağıttım hala dolu hala dolu ne çok para harcıyoruz çul'a çaput'a
sahile uzan' Alıntı: geçen dolabı topladım ay ıvır zıvır ne çok şey varmış seneye hiç biri olmaz bana kesin Genişletmek için tıkla ... ben anamın evinden kıyafetleri toplarken birçok şeyi verdim evime getirdim bi posta daha dağıttım hala dolu hala dolu ne çok para harcıyoruz çul'a çaput'a
P peeeh Yeni Üye Üye 19 Ocak 2012 #13.294 tesaduf' Alıntı: sen koca bir ev döşeeceksin canım o zaamn bol bol birşeyler alacaksın zaten emin ol alışverişten bıkacaksın Genişletmek için tıkla ... belkide tatlım yaa🙂
tesaduf' Alıntı: sen koca bir ev döşeeceksin canım o zaamn bol bol birşeyler alacaksın zaten emin ol alışverişten bıkacaksın Genişletmek için tıkla ... belkide tatlım yaa🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Ocak 2012 #13.296 [video]http://video.milliyet.com.tr/video-...yla-studyoyu-yikti--xJmHJ7ULUI7b.html[/video]
B baldem Forum Okuru 19 Ocak 2012 #13.298 eee kızlar, daha daha bu akşam menü'lerinizde neler var bakem
Kafa Hamiş Melek 19 Ocak 2012 #13.300 bu akşam yemek yapmak yokkkk 🙂 kocacım beni yemeğe çıkarıcak 🙂 iş çıkısı oraya gideriz azcık gezirz kafam dağılır benimde..
bu akşam yemek yapmak yokkkk 🙂 kocacım beni yemeğe çıkarıcak 🙂 iş çıkısı oraya gideriz azcık gezirz kafam dağılır benimde..