Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Birde dikkatimi ne çekiyor annemler yemeğe yada çaya geldi annem hani der her zaman eline sağlık güzel olmuş bizim kızçe sahil yaptı sanki annem de yedi daha yarım saat oldu annemlerden geldiğim 🙂)) bende ben yapmadım diyorum gülerek

ya işte ben böyle şeyleri hiç sevmiyorum ya böyle bi durum olunca hemen soğuyorum o insandan...neden böyle yaparlar hiç anlamıyorum..

benimde kızçemin kızısı mesela onda yemek yedik diyelim eline sağlık abla güzel olmuş desem Alllahh başlar artık bak kafada çok begendi he ye tatlım ye bitanem mademki çok begendin diye bi başlıyo illet geliyo artık bana kasinma

gösteriş yapmaya çalışan kızçelerden nefret ediyorum..
benim arkadasımın kayınvalideside öyle..dünyayı ben yönetirim sanıyo..biz arkadasına sunu yaptık bunu aldık..
halbuki arkadasımın maaşıyla geçiniyolar hemde aynı evde yaşıyolar

gözükmüyosun bu ara..işler yogunmu..
bende akşam anacımdayım kızlar her perşembe oldugu gibi..
eve gidip ütüde yapasım var dün yapmamıstım 😕

benim kızçe başkalarının yanında baldemin düzenini cok severim cok taktir ederim der başbaşa olunca da
bunu böyle yap şunu şöyle yap der

Yani ilginç hiç bir zaman bozuntuya vermedim yada yüzüne vurmadım ama bir kaç kez yaptı bunu farklı bir durum gülümsüyorum ne yapayım ayırt etmiyorum zaten yemekleride karadeniz yemekleri yapılınca diyor sahil bayılıyorrr bizim yemeklere zaten bizde doğu karadenizli sayılrıız 20 sene kaldı annem hepsinden yapıyordu 🙂 herhalde karşıdaki insanın aferim kızım ye ye ne güzel demesi hoşuna gidiyor 🙂)

kafa 🙂 öylede değişik mutlu oluyordur beğendiğin için ve ille de bir tabak daha koyayım