GÖRÜMCEM YOK AMA EN KÜÇÜKLERİ SAYILIR GEÇEN MİSAFİRİM GELDİ MUTFAK TEZGAHINA HERŞEYİ KOYDUM YER YOK BiRİ VARKENDE MUTFAK TEMİZLİCEK DEĞİLİM BİR BAKTIM BENİM KÜÇÜKÇE MUTFAĞA GİRMİŞ TOPLUYOR ANA ŞAŞIRDIM HERKESDE DİYOR NE SANŞLISIN GÖRÜMSEN YOK BAK KAYNIN HERŞAYİ YAPIYOR VALLA SAĞOLSUN HEP YAPAR DEDİM YARDIM EDERDİ MUTFAĞI TOPLADIĞINI İLK GÖRDÜM
Yani ilginç hiç bir zaman bozuntuya vermedim yada yüzüne vurmadım ama bir kaç kez yaptı bunu farklı bir durum gülümsüyorum ne yapayım ayırt etmiyorum zaten yemekleride karadeniz yemekleri yapılınca diyor sahil bayılıyorrr bizim yemeklere zaten bizde doğu karadenizli sayılrıız 20 sene kaldı annem hepsinden yapıyordu 🙂 herhalde karşıdaki insanın aferim kızım ye ye ne güzel demesi hoşuna gidiyor 🙂)
kafa 🙂 öylede değişik mutlu oluyordur beğendiğin için ve ille de bir tabak daha koyayım
valla benim için çok ilginç oldugu kesin çünkü böyle şeylere hiç alışık değilim vede sevmiyorum 🙂
ay Allahtan 40ta yılda bir yan çok şükür...genelde kayınvalidemde kalıyoruz oraya gidince onda çok yemiyorum 🙂
veee ayrıca artık kendim bi karar aldım hiç birşeye güzel olmuş demiyorum sadece elinize sağlık diyorum vede az yiyorum zaten ben normaldede hep az yerim 🙂
bizimde çok şükür sorunlarımız yok kızçe ile ben çok samimi olmuyorum 3 - 4 haftada bir gidiyorum bu aralar ama özlüyorum aramız iyidir ama çok samimi olunca olmuyor kızlar bende demesi
GÖRÜMCEM YOK AMA EN KÜÇÜKLERİ SAYILIR GEÇEN MİSAFİRİM GELDİ MUTFAK TEZGAHINA HERŞEYİ KOYDUM YER YOK BiRİ VARKENDE MUTFAK TEMİZLİCEK DEĞİLİM BİR BAKTIM BENİM KÜÇÜKÇE MUTFAĞA GİRMİŞ TOPLUYOR ANA ŞAŞIRDIM HERKESDE DİYOR NE SANŞLISIN GÖRÜMSEN YOK BAK KAYNIN HERŞAYİ YAPIYOR VALLA SAĞOLSUN HEP YAPAR DEDİM YARDIM EDERDİ MUTFAĞI TOPLADIĞINI İLK GÖRDÜM
bizde bu hafta çok sebze almıştık ama az kaldı karnıbaharla etli yemek yaptım pırasa ile zeytinyağlı yemek yaptım kerevizi salata yaptım bir tek brokoli kaldı onuda yarın pişiririm hepsini tüketmiş olurum
bizimde çok şükür sorunlarımız yok kızçe ile ben çok samimi olmuyorum 3 - 4 haftada bir gidiyorum bu aralar ama özlüyorum aramız iyidir ama çok samimi olunca olmuyor kızlar bende demesi
kuzum kişisel no problem demedim..topikçe gelinlerde problem yok bazı kızçelerde demek istedim..
benim arkadsın kızçesi gibi vs..
ama katılıyorum dediklerine..