Süper kendi yerinden birinin olması da bölge farklılıkları bile örf adet anlamında çelişiyor en azından örfünüzü,adetinizi bilir
Ayrıca bir bayan için en ideal meslek de ögretmenlik
Kızlar size bir şey anlatıcam;ben öyle erkek arkadasım oldugunu reklam yapmaktan fazla hoşlanmıyorum facede de görmüşsünüzdür ne resim koydum ne de ilişkisi var yaptım.Birde aynı iş yerinde ve o benden üst oldugu için ben bir şey başarsam bile aaa torpille geldi o demesinler diye sınırlı sayıda kişi biliyor.Siz biliyorsunuz mesela;neyse benim erkek arkadasım geldi uzun zamandır da görmüyordum ben sevgi kelebegi gibi dolaşıyorum ortalarda birde o akdar yogunuz ki Baldem bilir bizde eksik olan birşey var onunla ugrasıyoruz 🙂neyse iş yerinden birisi kardesine beni ayarlayacakmış benim onayım olmadan faceden bana bakmışlar olur filan diye yorum yapmışlar .Birde çıkmış gelmiş üstüne beni çaya davet ettiler ben de anladım sevgilim dururken neden sizinle çaya çıkıyım ki dedim.Sevgilim oldugunu söyleyecekmişim.Gerizekalı ben reklam yapmak zorundamıyım kaldı ki sen bana sordun mu?Çıldırttılar beni ya
Kızlar sizede oluyormu bilmiyorum ama herşeyi alırım ama sıra çanta almaya gelince elim cebime gitmiyor ciddi anlamda çanta eksigim var çanta almam lazım ama alamıyorum 🙂
tweet'cim aslında kötü bişi yapmamışlar canım🙂 sevgilisi olmayan bir kız olsaydın belki hoşuna bile gidebilirdi
iş yerinde özel hayatınla ilgili konuşmamak en doğrusu, bizim ilişkimizi benim müdürüm nişanımdan 1 hafta önce öğrenmişti onu da ben söylemiştim böyle böyle diye
diğerleri de nişandan sonra öğrendiler herkes inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuum tepkisini verdi
en iyisi böyle çünkü sana yakın olan insanlar bile suistimal etmeye çalışıyorlar bazen
alıyorum ben cüzdan takıntım var öyle 50 60 lık cü<dan alamam zaten 20 yi geçmez 🙂 çantada öyle bazen çarşıda kapı önlerine koyuyorlar tek kalmışları alıyorum evde çanta kaynıyor biraz kullanıp ablama veriyorum 🙂)
ayyy canım valla ilişkimizi sadece 2 kişi biliyordu bi eşimin altında çalışan cocuk bi de benim yanımda oturan arkadaşım
eşim kat'ımıza toplantıya falan geliyordu bana göz kırpıyordu
her mesaiye kalışında bana süpriz bişey yapıyodu
bir keresinde sandalyemde gül vardı sabah bi geldim baktım o ne gül 🙂
bazen not yazıyordu
b.sayarın altına bak, telefonun altına bak
yine b.sayarın altına bak
seni hergün daha cok seviyorum 🙂)
baldem hanım toplantı icin şu şu saatte müsaitmisiniz diye mail yazardı
bi keresinde toplantı odası rezerve etmiştim b.sayarın başında oturup internetten yüzük modellerine bakmıştık bi saat
napıosunuz? toplantıııııııııııııı
çok var öyle eşim arıyordu ben asansöre bindim aşağıya iniyorum diye bende hemen bahane bulup çıkıyordum asansörde bakışıyorduk