Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Esen nerdesin sen kaç zamandır
nasılsın eşin hasta odluğunu duydum geçmiş olsun ameliyalık neyi var önemli sanırım
ee kızçen geldimi valla iş yerini arayıp telefounu alcaktım nerdeyse 🙂

kızlar bu hafta olucaktı fkt hala iltihap kurumadığı için yapmadılar
korkuyoruzda dr ye güvenemiyor insan
gerçi bayan güzel konuşuyor içiizi rahatlatıyor ama yinede başka dr lar iç açıcı deil
şansımıza patronunn eşi yapcak ameliyatı fakülte hastanesinde umarım iyidir.
sormayın kızce başıma bela oldu
kör ölünce badem gözlü olurmuş misali hergün arayıp duruo.
eşimle pazarlık yaptık. büyüklük bende kalıcakmış birşey demicekmişim
geceleri uyuyamıorum hiç çk yorgunum. sürekli saati kurup duruyruz ilaçlar için.
kızce yüzünden sinir sistemim alt üst oldu zaten.bir yandan korkuyoruz bir yandan eşime birşey diyemesemde eskiler eskiler geliyor aklıma geriliyorum.anneme göre kalmaya gelmez dior ama yüzsüz olunca insan belli olmaz.iş yerinde de sık gelemiorum artık. kamera takılıcakmış püff nerden çıktı bu. burda da işler karışık yine anlıcağınız benimde pek keyfim yok bu aalar kendimi kitaplara derslere romanlara verdim.

esen gelmiş neden epeydir uğramadın canım ya merak ettik
cnım benimm özledim sizleri
Esen nerdesin sen kaç zamandır
nasılsın eşin hasta odluğunu duydum geçmiş olsun ameliyalık neyi var önemli sanırım
ee kızçen geldimi valla iş yerini arayıp telefounu alcaktım nerdeyse 🙂

sahil arasaydın keşkee hem laflardık.
cnm klaklarında akıntı var iltihap die gittik durumun ciddi olduğunu öğrendik
2 ay içinde ameliyat olmazsa beyine kadar sıçrayabilirmiş
felç riski var dediler
kulağın arkasından parça alıp zara dikiceklermiş
kulak kemiklerinde de erime olabilir dedi dr ama göremiolarmış henüz
erime varsa onlarda değişicekmiş inş. yoktur.
1 hafta kullandı ama hiçbir düzelme yok dedi dr. bu haftada kullanıcak sonra geçerse ameliyat olucak

esencim Allah yardımcın olsun, eşine de acil şifalar versin
kızçe gelip kalsa da fazla uzun kalmaz canım bakarsın bu vesile ile aranız bile düzelebilir
sen refakatci olarak kaldığında bakarsın yemek yapar

ben ameliyat olduğumda eşim başımdan hiç ayrılmadı
Allah var kızçe de sürekli koşuşturdu etrafımda o neden böyle zamanlarda desteğin önemi çok büyük

baldem yok cnm istemiorum ayak altında
zaten barışmak gibi fln niyetim yok
o da o niyetle gelmesin. gelirsede alır cevabını oturur aşağı
kalsa bile çok uzun süe kalıcaını sanmıyorum.ben kalıcam eşimin yanında o da belki günü birlik gider döner eğer hastanede 2 3 gece kalırsa die düşünüyorum babamda kalır bende anneme giderim uğraşamam onunla.muhattap olmıcam başta konuşmıcm görmezden gelicem kararımı verdim eşimi dinlicem. ama olurda işte kızım bak unutalım muhabbetine girerse öle heveslenmesin die bir çift sözüm olucak elbet

Esencim basit görünen bir çok şey ciddi olabiliyor benim yeğenim var onunda kulağı akıyordu ablam da hastanede çalıştığı için sürekli ara ara kontrolleri vardı incelediler tüp taktılar belli bir süre tüp var kulağında mercimek gibi sonra o düşecekmiş kendiliğinden iyileşip düşmezse oda farklı boyutlar olucak ameliyat belkide kolay değil 5 yaşında allahtan erken anladılar birde daha bebekken başladı antibiyotiklere hep hasta anne sütü alamadı doğru dürüst çalıştı ablam ilaç kullanmakta ilerde böyle şeyler oluyormuş

inşallah sorunsuz bir şekilde geçer iyileşir
kızçende gelecekse gelsin kafan dik utanacak sıkılacak biri varsa buda kızçe sen rahat ol göğsünü gere gere hareket et sen yanlış veya eksik birşey yapmadın ona saygısızlık yapmadın senin yerinde ben olsam hiç sallamazdım unutmuş gibi davranırdım kolay olmasada onu utandırırdım yaşattıkalrından ve yaptıklarından dolayı