tesadüf Yeni Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.631 sahile uzan' Alıntı: Kızlar ütü almam lazım ne önerirsiniz dün sordum arzum dedi satıcı 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben tefal kullanıyorum çok memnunum yağ gibi kayıyor ütü philips azurada çok iyi diyorlar iki markadan birini al bence
sahile uzan' Alıntı: Kızlar ütü almam lazım ne önerirsiniz dün sordum arzum dedi satıcı 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben tefal kullanıyorum çok memnunum yağ gibi kayıyor ütü philips azurada çok iyi diyorlar iki markadan birini al bence
niers Yeni Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.632 Ben pek ütü yapmıyorum kızlar o yüzden çok fark etmiyor. Kociş saolsun yapıyor.Ben ütüden hoşlanmıyorum.Kendimi zorluyorum hafta sonu ancak iki gömlek ütülüyorum oda üfleye pöfleye.
Ben pek ütü yapmıyorum kızlar o yüzden çok fark etmiyor. Kociş saolsun yapıyor.Ben ütüden hoşlanmıyorum.Kendimi zorluyorum hafta sonu ancak iki gömlek ütülüyorum oda üfleye pöfleye.
B baldem Forum Okuru 23 Ocak 2012 #13.633 sahilcim benim ütüm phillips cok memnunum bi de iş yerinden hediye vermişlerdi buhar kazanlı tefal o da süper ama onu çok ütü olunca kullanıyorum
sahilcim benim ütüm phillips cok memnunum bi de iş yerinden hediye vermişlerdi buhar kazanlı tefal o da süper ama onu çok ütü olunca kullanıyorum
Kafa Hamiş Melek 23 Ocak 2012 #13.634 benim ütüm tefal ben çok memnunum 🙂 anneminkide philips onada ben almıştım oda çok memnun ikisinden birini al bence 🙂
benim ütüm tefal ben çok memnunum 🙂 anneminkide philips onada ben almıştım oda çok memnun ikisinden birini al bence 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.635 tefal çok pahalı 400 500 arzum ar631 var normal kazanlı istemiyorum zaten
tesadüf Yeni Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.636 sahilcim eviniz ısınmış çok sevindim hayırlı olsun sıcak sıcak oturun evinizde. Nikicim kızı almışsınız gelininiz hayırlı uğurlu olsun. Baldemcim ananen rahatsızmış Allah'tan acil şifalar diliyorum geçmiş olsun canım
sahilcim eviniz ısınmış çok sevindim hayırlı olsun sıcak sıcak oturun evinizde. Nikicim kızı almışsınız gelininiz hayırlı uğurlu olsun. Baldemcim ananen rahatsızmış Allah'tan acil şifalar diliyorum geçmiş olsun canım
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.637 inşallah bir sıkıntı olmaz tesadüf valla ilk kez kemiklerim ısındı bu kış zamanından beridir
tesadüf Yeni Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.638 sahile uzan' Alıntı: tefal çok pahalı 400 500 arzum ar631 var normal kazanlı istemiyorum zaten Genişletmek için tıkla ... philps zazurun fiyatları nasıl o ütüyede çok iyi diyorlar
sahile uzan' Alıntı: tefal çok pahalı 400 500 arzum ar631 var normal kazanlı istemiyorum zaten Genişletmek için tıkla ... philps zazurun fiyatları nasıl o ütüyede çok iyi diyorlar
tesadüf Yeni Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.639 sahile uzan' Alıntı: inşallah bir sıkıntı olmaz tesadüf valla ilk kez kemiklerim ısındı bu kış zamanından beridir Genişletmek için tıkla ... inşallah olmaz canım burdanda çok dile getirmemek lazım ne olur ne olmaz
sahile uzan' Alıntı: inşallah bir sıkıntı olmaz tesadüf valla ilk kez kemiklerim ısındı bu kış zamanından beridir Genişletmek için tıkla ... inşallah olmaz canım burdanda çok dile getirmemek lazım ne olur ne olmaz
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.640 bizim öyle ütülermiz eşimin iş kıyafetleri ve günlük giyecekler oluyor haftada bir pazar günleri ütü yapıyorum
bizim öyle ütülermiz eşimin iş kıyafetleri ve günlük giyecekler oluyor haftada bir pazar günleri ütü yapıyorum